ok nicio problema, iti dau un mesaj din acela cu "ce mai faci" ca e gratis)
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
alex te rog sa ma suni tu azi , ca eu nu am cu ce. ti-am dat mesaj si ieri dar nimic. astept!
Comment
-
salut as dori si eu doua protecti pentru praguri :
- una cu renault F1 team cu scrisul alb cum e in poza
-una neagra cum e cea cu " ford" dar sa scrie "Rambler" in loc de "ford" cu alb
un palasolar pe care sa scrie tot "Rambler" cu alb am facut eu ceva dar as vrea ca scrisul sa fie mai lung si la capete 2 stikere cu "life with louie "
astept un pret daca se pot face mssigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
se pare ca ma chinui degeaba sa va contactez, domnule alexyno , nu observ niciun feedback din partea dumneavoastra.stima!
Comment
-
@burtosu: ca sa pot face un model ptr KIA, am nevoie de dimensiuni si o poza paralel cu stalpii, Pentru logan, stalpii sunt 12 lei / normal si 30 lei / carbon 3D. Cel mai bine ptr Kia este ca sa masori materialul necesar...
@lau911: te referi la doua seturi complete de protectii ? Fata + Spate?. Stickerele cu Life with Louie se pot face, dar fara acea umbra la rosu. Discutam mai multe pe mess, ID: stickere.personalizate
@74van: Ne-am intalnit aseara si ti-am dat stickerul...deabea acum am avut posibilitatea de a posta pe forum...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
alexyno> ti-am trimis un mesaj pe privat, in principiu doresc sa aflu cat costa :-un set autocolant stalpi (logan Ph2 ) culoare negru mat
-parasolar culoare fibra carbon 3d cu logan pe el fara club
- protectie (ornament )praguri un set negru inscriptionat cu alb LOGAN cu patratele albe
Comment
-
-
da, e foarte bine facut, chiar daca nu am nimerit noi dimensiunea, oricum iti multumesc frumos , esti de incredere!
Comment
-
VReau si eu un stiker ca ce-l din poza. Astept In cu pretAttached Files
Comment
-
-
salut, m-a rugat Sorin sa iti tranzmit, ca dimensiunile sa fie ca cele ale sticker-ului " 4 tuning" ... si ce pret are?
Comment
-
Un pret la stikerele de mai jos, sa aiba aprox. 30cm lungime, culoare neagra.
Comment
-
@sorin17: stickerul tau costa 7 lei
@casper20: stickere tale se pot face, aproximativ 5 lei / buc
cateva poze cu praguri si alte stickere.
Preturi noi la Folia Carbon 3D, mai mici, mai accesibile:
10 x 127 cm = 10 lei
50 x 60 cm = 20 lei
50 x 127 cm = 40 lei
100 x 127 cm = 75 lei
200 x 127 cm = 130 lei
Sunt plecat din Bucuresti pana sambata seara...ma puteti gasi la tel. 0724-294-434 sau 0785-893-017Attached Files- IMG_0869.jpg (69.0 KB, 123 views)
- IMG_0870.jpg (88.0 KB, 95 views)
- IMG_0872.jpg (88.4 KB, 94 views)
- IMG_0871.jpg (79.6 KB, 91 views)
- IMG_0874.jpg (68.7 KB, 82 views)
- IMG_0875.jpg (82.9 KB, 81 views)
- IMG_0876.jpg (70.2 KB, 88 views)
- IMG_0877.jpg (80.6 KB, 76 views)
- IMG_0878.jpg (57.7 KB, 119 views)
- IMG_0879.jpg (65.7 KB, 132 views)
e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment