s-a notat !
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
@andrei.n: La dimensiunea de 20 x 4.5 cm , pretul este de 4 lei / buc, iar taxele postale sunt de 7 lei. Pentru 2 bucati, totalul este de 15 lei
@doru.nit: ti-am trimis pm-ul :-(. Scuzele mele...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Comment
-
sigpic
Comment
-
In urmatoarea saptamana sunt plecat din tara, asadar nu pot onora comenzile ce pot aparea... Cele ce au fost gata s-au trimis deja. Au mai ramas cateva nerezolvate, ce vor fi onorate incepand cu lunea viitoare... cand se vor pune la posta !
Daca intre timp cineva renunta la comanda, il rog sa-mi trimita un mesaj privat cu comanda, ca sa o pot anula.
Incepand de lunea viitoare, vor fi reduceri de preturi, din cauza obtinerii unui discount suplimentar de la furnizorii de materiale.
Va multumesc pentru intelegere ! si sa ne vedem cu bine saptamana viitoare !!!Last edited by alexyno; 21 June 2011, 01:24.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
E joi .. a fost trimis luni , cel putin asa cred... Sper sa ajunga maine :|
Imi cer scuze alex dar asteptarea lasa de dorit. Sunt tcaciuc catalin am facut comanda aia in val de 140 ron. Sunt nevoit sa o anulez ... au trecut 5 zile si **** comanda m-am facut eu de ras.. intre timp am facut alta comanda de la alt comerciant si mi-a venit in 2 zile . Succes in continuare.. scuze dar nu pot astepta cu saptamanile... o anulez si gata.
Comment
-
@dizzy: Te-am anuntat pe messenger de faptul ca am plecat mai repede decat credeam din tara si ca nu am apucat sa-ti pun coletul la posta... Comanda ta era gata, dar nu am reusit sa o pun la posta in timp util.... Nu este nici o suparare faptul ca ai anulat comanda, se mai intampla...
@aviatorul76: ma bucur ca totul a fost in regula.
O sa revin duminica seara in Bucuresti.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
alexyno .. poti baga id motociclistdotcom sa vb de o comanda ?Vand toba sport/subwoofer+statie/senzori de parcare si altele
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...56&postcount=1
Comment
Comment