[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @savoiu rf_82: desigur...se rezolva
    @slaps: nu am primit nici un PM...mai trimite odata te rog
    @B-74-VAN: ai PM !
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• thanks again pentru comanda!
      http://www.loganclub.ro/forum/b_74_v...4.html?t=33994

Comment

• ti-am trimis pm...
        http://i55.tinypic.com/2dbqtmh.jpg
        Ba' esti nebun!

Comment

• alexyno ai facut pt Fulgulet patratele Renault putem sa le vedem si noi ?
          Cum vin pe logan ?
          tks

Comment

• @slaps: pe ce e-mail mi-ai trimis pozele...? Nu am primit nimic. Trimite inca o data pe office@stickere.info

@rdl: o sa fac o simulare in cursul zilei ptr logan

Comenzile date sunt aproape gata si astazi voi posta poze cu ele. Va multumesc ptr comenzi si va mai astept !

Comment

• sall....tia venit autocolantul pentru parasolare si daca comanda este gata si daca da o iau astazi daca se poate.......

Comment

• Asa arata stikerele Dream Works facute de alexyno

Multumesc...o sa mai apelez la tine cu mare placere ;)
                Attached Files

Comment

• @matheo: Comanda ta o pun maine dimineata la posta... Insanatosire grabnica si ieftina ptr masina.....
                  @Al3x: Comanda ta este gata, maine o pun la posta
                  @slaps: ai Mail !

Din cauza unui deces in familie trebuie sa aman trimiterile cu o zi... Comenzile au fost gata, ambalate si pregatite de trimis...dar nu am mai avut cand, fiindca am plecat de urgenta din Bucuresti...Ma intorc joi pe la pranz si tot atunci pun coletele.

Imi cer miii de scuze ptr inconvenient si va multumesc ptr intelegere...
                  Last edited by alexyno; 19 July 2011, 09:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Salut ai trimis alea?
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• hei baietzi as vre asi eu sa comand acele sigle de preferinta 2 sigle ptr logan ph 1 cu insigna reno pe fond gri sau negru daca aveti si cu un scris de numar CT 91 ZAY sau indiferent chiar si cea originala pe un fond alb scris cu negru CT 91 ZAY
                      Last edited by CostyLogan; 19 July 2011, 23:53.
                      http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

• Alex am trecut azi pe la posta si nu asosit coletul mil mai trimiti sau nu?
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• sal

un autocolant pt plafon logan negru mat sau lucios asta ramane sa ma hotarasc cat costa si ce tip de material este oracal 3 m???????

Comment

• Toate comenzile au fost lasate la posta...

@bogdan_radu: colantul este oracal...Oracal 3M nu exista...sunt doua marci diferite. Este disponibil colantul pe care il vrei...mat sau lucios...cand te hotarasti,anunta-ma

Comment

• 2 poze si de la mine cu protectiile de praguri ... abia acuma am reusit sa le pun
                              Attached Files
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• sal

scuze nu am pus virgula intre ele ma refeream ca este oracal sau 3 m stiu ca sunt 2 marci diferite cat costa pt plafon la logan ,si daca poti si monta

din cate am citit pe net oracal 651 este bun pt exterior este adevarat???
                                Last edited by bogdan_radu; 21 July 2011, 13:14. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google