Ok man ,astept comanda ,adresa ti am dat o prin pm , ms , sanatate !!!
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
salut alexyno,
eu am acum acest stiker si am constatat ca cei din spate vad doar o chestie luminoasa din cauza ca este reflectorizanta si prea mica, nu se vad detalii deloc.
tai si folie reflectorizanta? imi faci un pret pentru 5cm x 100-120cm te rog. cei 5cm sunt vitali, lungimea nu e importanta
eventual daca ai o alta idee, nici o problemaLast edited by crististreulea; 14 November 2011, 13:10.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Ce pret au aceste stickere?Attached Files
Comment
-
Toate comenzile restante au fost trimise in decursul zilei de ieri si astazi...saptamana asta trebuie sa ajunga la destinatie. SUnt aplicate reduceri fata de preturile mentionate initial...
Imi cer inca o data scuze ptr aceste nefericite intarzieri...De saptamana viitoare totul va reintra in normal.
@electrica2000: am dat add pe mess
@bogdan_radu: poti sa vii sa le iei oricand, cu un telefon inainte.
@savoiu rf_82: Nu e nici o problema. Carbonul il am pe stoc permanent
@crististreulea: Am colant reflectorizant, lungimea este de 1.2 m. Pretul unei fasii de 5 x 120 cm este de 10 lei
@kalimera22: imediat ce am grafica vectoriala gata, te anunt si de pret.
@dany DNY: pretul este de 10 lei / buc (37.5 x 30 cm)e-mail: office@stickere.info
Comment
-
buna. m-ar interesa pe bara din spate(pentru ph2) un colant exact cum e pe prag, ca sa nu se zgarie vopseaua de la bagaje... asta ori din negru mat sau carbon (cate un pret te rog) si cu scris de mana BSK cat sa incapa pe banda aceea de pe usa (lungimea nu conteaza)-4 bucati, si 2 pe pragul din spate, daca se poate ca si originalu, sau daca nu ca si ala de pe bara! mersi.
Comment
Comment