[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acum am ajuns si eu acasa...si raspund la solicitari:

@Robert RIN: Comanda ta este gata in totalitate. Da-mi te rog adresa si numele complet prin PM
    @nicu_rcn: Comanda s-a trimis
    @kalimera22: Comanda e gata, Da-mi un telefon sa stabilim cum ti-o inmanez
    @giowanny: Stickerele cu LoganClub Bucuresti le iei de la organinzatorul de intalniri...Asa a fost intelegerea mea cu organizatia Bucuresti.
    @slim_daddy40: Maine o sa incerc sa-ti fac un model...
    @matheo66c: E greu sa fii proletar...:-(((
    @savoiu_rf 82: pot spune doar dupa ce fac grafica....
    @bunrauda: multumesc :-)
    @bbszilveszter: Se pot face stickerele tale. Preturile:Praguri spate: 8 lei / set; scrisuri de mana: 4 lei / buc; autocolant ptr spate (bucata de colant pe care trebuie sa o tai tu dupa contur) -14 lei colant normal; 25 lei carbon
    @nicu_rcn (2) : folia ptr proiectoare este 20 lei / buc (50 x 100 cm) si se pot face cca 4 seturi de proiectoare
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• Bine alex iti multumesc,astept!
      SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut.mersi!poti sa le faci. (din carbon). i-ti trimit adresa unde sa la trimiti.cand si cum poti. Poti sa-mi dai si un pret pe mp la colantul carbon? sau sa-mi mai faci 2 bucati in dunga aceea care am incercuit-o!
        Attached Files

Comment

• Alex iai dat alea lui nicu rcn?
          SRF TARGOVISTE

Comment

• @savoiu_rf 82: Nu i le-am dat...Imi este greu sa ma vad cu el ptr ca lucreaza in alta parte...
            @bbsilvezzter: Pretul ptr carbon 3D este de 70 lei / m liniar (lat 1.27m)
            @marius_MSY: Comanda ta o pun maine la posta, ptr ca am plecat pana la Chisinau...cu ceva treaba
            @RYCHY88: Stickerele au fost puse la posta
            @coco_chanel: Stickerele au fost puse la posta
            @bogdan_1984: Mai trebuie sa fac rama...printul este gata

Pana marti seara sunt plecat din oras....

Poze cand ma intorc...acum sunt pe telefon.

Comment

• Salut alexyno, poti sa-mi faci si mie un colant negru cu dungi rosii ?? M-ar interesa ca liniile sa fie ca megane-ul la culoare! Ma intereseaza ca sa colantez consola centrala si grilele de la aeratoare... poti face ceva "indicii" cum ar arata? Multumesc!

Sau daca poti face ceva gen cum culoarea de la fetele de usi ale mele ...
              Attached Files
              Last edited by fuguletz; 29 November 2011, 13:42.
              sigpic

Comment

• Am inteles nu este graba cand te intalnesti daile lui si da mi si mie un beep ok?!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• salut, vreau si eu pt stalpi si sigla din fata modelul din poza. cat ma duce toata 'afacerea' ?
                  sunt in buc 0721.70.20.24
                  Attached Files

Comment

• Alexyno cat costa carbonul negru pentru toate cele patru clapete,vreau sa le colantez?
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• salut.de comanda mea ce se mai aude??
                      sigpic

Comment

• @fuguletz: Asa cum mi-ai aratat in poza, se poate face, dar doar pe print...trebuie incercat...dar nu garantez ca va iesi perfect, ptr ca este un print al unei poze facute unui material.......
                        @savoiu rf_82: Nu cred ca o sa ma mai intalnesc cu Nicu cat de curand...lucreaza in alta parte a Bucurestiului, total afara din aria mea de lucru... pot doar sa-ti pun la posta ce vrei. Carbonul ptr manere costa 8 lei
                        @goe 64: te costa in total 28 lei. Suna-ma cand vrei sa le iei...in principiu sunt liber dimineata sau seara.
                        @marius MSY: Restul de comanda si adaugirile s-au pus la posta. Vineri sau luni ar trebui sa le primesti (ptr ca nu se lucreaza joi)...

Comment

• in ce zona a bucurestiului te gasesc vineri dimineata si de la ce ora ?

Comment

• vineri o sa fie in pricipiu cineva acasa toata ziua. Ne auzim la un telefon inainte... Zona Berceni, aparatorii Patriei.

Comment

• Ma gandesc si te contactez!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut,
                                3 bucati din poza atasata
                                Mersi!
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X