Acum am ajuns si eu acasa...si raspund la solicitari:
@Robert RIN: Comanda ta este gata in totalitate. Da-mi te rog adresa si numele complet prin PM
@nicu_rcn: Comanda s-a trimis
@kalimera22: Comanda e gata, Da-mi un telefon sa stabilim cum ti-o inmanez
@giowanny: Stickerele cu LoganClub Bucuresti le iei de la organinzatorul de intalniri...Asa a fost intelegerea mea cu organizatia Bucuresti.
@slim_daddy40: Maine o sa incerc sa-ti fac un model...
@matheo66c: E greu sa fii proletar...:-(((
@savoiu_rf 82: pot spune doar dupa ce fac grafica....
@bunrauda: multumesc :-)
@bbszilveszter: Se pot face stickerele tale. Preturile:Praguri spate: 8 lei / set; scrisuri de mana: 4 lei / buc; autocolant ptr spate (bucata de colant pe care trebuie sa o tai tu dupa contur) -14 lei colant normal; 25 lei carbon
@nicu_rcn (2) : folia ptr proiectoare este 20 lei / buc (50 x 100 cm) si se pot face cca 4 seturi de proiectoare
@Robert RIN: Comanda ta este gata in totalitate. Da-mi te rog adresa si numele complet prin PM
@nicu_rcn: Comanda s-a trimis
@kalimera22: Comanda e gata, Da-mi un telefon sa stabilim cum ti-o inmanez
@giowanny: Stickerele cu LoganClub Bucuresti le iei de la organinzatorul de intalniri...Asa a fost intelegerea mea cu organizatia Bucuresti.
@slim_daddy40: Maine o sa incerc sa-ti fac un model...
@matheo66c: E greu sa fii proletar...:-(((
@savoiu_rf 82: pot spune doar dupa ce fac grafica....
@bunrauda: multumesc :-)
@bbszilveszter: Se pot face stickerele tale. Preturile:Praguri spate: 8 lei / set; scrisuri de mana: 4 lei / buc; autocolant ptr spate (bucata de colant pe care trebuie sa o tai tu dupa contur) -14 lei colant normal; 25 lei carbon
@nicu_rcn (2) : folia ptr proiectoare este 20 lei / buc (50 x 100 cm) si se pot face cca 4 seturi de proiectoare
Comment