[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da, acela este plicul pe care l-am facut din nou ptr tine. O sa-ti vina o scrisoare recomandata cu confirmare de primire
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• Stickerul ats cat costa?
      SRF TARGOVISTE

Comment

• noroc cu mine ca am creat sigla cu PH ca vad ca acu le vinzi in masa..tinand cont ca am discutat doar pe mess si ti le am dat personal e clar ca tu le ai dat mai departe ca nu avea lumea unde sa le vada..nu conteaza ca le ai redesenat, ca te am rugat frumos si omeneste sa nu dai la nimeni..daca luam o poza de pe net mai ziceam, da asa, e facuta de la zero cred ca era totusi dreptu meu sa decid..nu ca ar fi mare pierdere pentru tine, prefer sa nu mai cumpar nimic de la tine..numai bine, spor la vanzare!
        sigpic

Comment

• Salut

Cand am discutat initial, acum aproape un an, nu ai mentionat nimic legat de exclusivitate iar in legatura cu alegerea ta de a cumpara din alta parte, tot ce pot sa spun este ca iti respect alegerea.

Mai multe detalii, inclusiv discutia noastra privata este pe PM !

Comment

• Salut alex..te-am sunat in seara aia cand trebuia sa ne vedem si aveai telefonu' inchis...cand ai timp ?
            Y!M: alexut.style

Comment

• am vb pe mess.

Comment

• salut am primit azi comanda dar ce era mai important si ti-am zis sa nu il uiti ,nu a fost deloc,este vorba despre asta ,oricum mersi o sa vad cum fac sa o iau ca am asteptat degeaba 3 luni
                Attached Files
                Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Nu era in directorul cu poze si detalii pe care mi l-ai trimis...dar fie...iti pun un plic cu stickerul cu pricina....Offf..........
                  Attached Files

Comment

• de ale mele ce se mai aude?
                    I changed her oil , she changed my life
                    sigpic

Comment

• pfffff la naiba vorbisem pe mess ramasese sa o pui tu
                      Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                      Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                      Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• @ovidiu rus: Comanda s-a pus la posta

@Stapandelogan: Comanda este gata, se poate pune la posta. Trimite-mi prin PM numele complet si adresa.

@cosmin uau: Am pregatit plicul...cand am facut coletul am verificat doar cu directorul...fara sa ma mai uit in arhiva :-(. Din cauza asta uitasem ce dunga ai strica si ti-am trimis un set nou... acum am citit ca era vb de cea din dreapta :-(. Oricum, imi pare sincer rau ca am avut ghinion tocmai la comanda ta... Asta dupa o intarziere destul de mare de la discutia initiala pana la trimiterea comenzii...si apoi cu pocneala...si acum cu stickerul asta............

Per total, tin sa-mi cer scuze tuturor ptr neplacerile suferite si pot doar sa va promit ca pe viitor nu o sa se mai intample ceva similar. Nu-mi face placere...si mai ales va creez neplaceri.

Astept propuneri pentru o mai buna organizare... Orice este binevenit :-)

Comment

• salut. nu reusesti sa le faci si pe ale mele?

Comment

• Originally posted by alexyno View Post
                            @ovidiu rus: Comanda s-a pus la posta

@Stapandelogan: Comanda este gata, se poate pune la posta. Trimite-mi prin PM numele complet si adresa.

@cosmin uau: Am pregatit plicul...cand am facut coletul am verificat doar cu directorul...fara sa ma mai uit in arhiva :-(. Din cauza asta uitasem ce dunga ai strica si ti-am trimis un set nou... acum am citit ca era vb de cea din dreapta :-(. Oricum, imi pare sincer rau ca am avut ghinion tocmai la comanda ta... Asta dupa o intarziere destul de mare de la discutia initiala pana la trimiterea comenzii...si apoi cu pocneala...si acum cu stickerul asta............

Per total, tin sa-mi cer scuze tuturor ptr neplacerile suferite si pot doar sa va promit ca pe viitor nu o sa se mai intample ceva similar. Nu-mi face placere...si mai ales va creez neplaceri.

Astept propuneri pentru o mai buna organizare... Orice este binevenit :-)
                            ALEXYNO merci mult , azi le-am primit si le-am si lipitX sunt X multam fain

Comment

• ai primit pm-ul?
                              si mi-ai pus comanda la posta
                              I changed her oil , she changed my life
                              sigpic

Comment

• Salut!

Am citit PM-ul vineri seara...stickerele le voi pune astazi (luni)

P.S.: Cu aceasta ocazie, rog userii ce au primit comenzile sa lase un feedback...si daca se poate poze cu stickerele lipite...
                                Last edited by alexyno; 19 December 2011, 03:12.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google