[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @karlos12: ptr parbriz este numai un singur model, cu sau fara decupaj cu localitatea. Pentru Timisoara ia legatura cu crististreulea sau adimrv
    @alexutzu: nu am primit nici un e-mail pe yahoo. Trimite-mi te rog pe office@stickere.info
    @bbszilveszter: Id-ul meu este stickere.personalizate
    @dbogdan: Da, am autocolant Carbon3D la metru liniar
    @savoiu rf_82: Cand te hotarasti, anunta-ma !

CU aceasta ocazie tin sa transmit tuturor colaboratorilor un sincer La multi ani ! si Sarbatori Fericite !
    Last edited by alexyno; 27 December 2011, 16:03.
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• mai ai stiker bomb..sunt interesat!!..merci
      sigpiccu cat cunosc mai multi oameni... cu atat iubesc mai mult cainii

Comment

• Da, mai am 4 carti. Vrei sa-ti opresc una?

Comment

• Te anunt alexe dar cred ca dupa 09.01.2012 pentru ca atunci iau salariul pana atunci stau cuminte nu ma avant la nimic!la multi ani!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Lgn

Salut vreau si eu modelu asta de autocolant pt stalpii de la usi pentru un logan ! cat ma costa si pe mine ?IMG_0203.jpg

Comment

• azi am fost sa iau coletul de la posta si mi-au zis ca nu e niciunul si au zis ca poate l-au triis inapoi eu 3 zile am fost plecat pff ce s-o fi intamplat ca daca zici ca miercuri l-ai pus la posta.... nu o fi ajuns pana luni si cica in 10 zile il trimit inapoi
              I changed her oil , she changed my life
              sigpic

Comment

• Alexyno pe noua emblema ph 2 se poate pune un autocolant peste sceisul cu dacia ?
                SRF TARGOVISTE

Comment

• @Stapandelogan: marti vad ce s-a intamplat...cateodata uita sa trimita avizele. Daca s-a intors, il mai trimit odata...
                  @savoiu rf_82: Da, se poate face un autocolant pentru sigla noua Dacia.

La multi ani !!! si un An nou fericit pentru toti userii...

Va multumesc ptr comenzile de pana acum si va mai astept cu drag. Noul an vine cu unele reduceri de preturi si schimbari in organizarea activitatii mele. Toate informatiile, inclusiv o lista de preturi actualizata o voi posta miercuri.

Comment

• hai sa incep eu primu cu poze pe anu asta,au fost cateva neplaceri dar sa rezolvat,multumesc alex un an nou fericit si plin de comenzi
                    Attached Files
                    Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
                    Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
                    Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Sa acopere doar partea de sus unde scrie dacia?
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• salutare domnu comanda mea in ce stare este?
                        low....&.....slow

Comment

• @cosmin_uau: multumesc ptr poze si scuze pentru neplacerile trecute.
                          @savoiu_rf 82: pentru sigla de ph2 recomand colantarea completa a siglei intr-o culoare si apoi aplicarea scrisului.
                          @alexutzu: Comanda ta este gata si o pun la posta astazi (miercuri)

Comment

• Si cat costa toata treaba?
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Fa mi si mie un pret pentru stickerele F*ck your fake wheels(alb), STOCK SUCKS (rosu), ||/\/\/|| STATIC(bleu), I'm not drunk just avoiding potholes si 5 pompe PH de marime medie(alb). Se pot pune toate pe o singura foaie ca sa le lipesc direct?
                              sigpic

Comment

• Originally posted by alexyno View Post
                                Vand toata gama de autocolante pentru Logan si nu numai. Mai jos sunt cateva preturi:

1. Autocolant stalpi --> 8 lei setul stanga-dreapta
                                --> 10 lei setul personalizat (cutting sau aplicat)
                                --> 16 lei setul ptr MCV
                                --> 20 lei setul ptr MCV personalizat
                                2. Protectie (ornament) praguri --> 5 lei setul fata (o culoare, cutting)
                                --> 10 lei setul fata-spate
                                --> 8 lei setul fata (doua culori)
                                --> 16 lei setul fata-spate
                                3. Protectie prag spate, langa aripa --> 5 lei setul (autocolant transparent)
                                4. Parasolar personalizat --> 10 lei fata
                                --> 18 lei fata-spate
                                5. Personalizare oglinda (numar de inmatriculare pe autocolant semitransparent) --> 2 lei setul

6. Stickere auto (ex. OZ, Brembo, NOS, etc.) --> incepand cu 2 lei

Autocolantul folosit este ORACAL 651, de exterior. Se pot face autocolante cu toate culorile existente in paleta ORACAL si combinatii (Rosu/Negru, de ex.)

Pentru autocolante REFLECORIZANTE, se foloseste ORACAL 5400.

Pentru autocolante speciale, ce vor fi montate pe zone cu curbura pronuntata, se va folosi ORACAL 751, special ptr acest tip de aplicatii.

Pretul este valabil, fara montaj, pentru stickerele realizate cu ORACAL 651. In cazul in care se doreste si montajul, se aplica o taxa de 5 lei, indiferent de numarul stickerelor. (valabil doar pentru LOGAN CLUB). Pentru alt tip de autocolant, va ofer cel mai bun pret.

Pentru o cantitate mai mare, se aplica reduceri.

Se trimit oriunde in tara, prin Posta Romana. Pretul transportului este de 8 lei. In cazul comenzilor mai mari de 70 de lei, transportul este gratuit.

Se poate realiza orice fel de autocolant, cu orice model.
                                Salut. Ma intereseaza autocolantul de stalpi pt logan 1.4 simplu. Poti sa-mi dai un mesaj cu nr de tel sa te sun pt adresa la care sa trimiti. Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google