salut alexyno caat costa folia fumurie pentru stopuri cum se aplica si daca odata vreau sa o dau jos raman urme? bafta!!! pt comanda vb prin 14 - 15
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
@alexutzu: Dupa ce le montezi, te rog daca poti sa postezi niste poze :-)
@lucialina: Ambele variante sunt posibile. Poti sa-mi trimiti prin posta consola ta si ti-o returnez colantata sau sa-ti trimit materialul necesar...
@dan_bruj: Se pot face. Mentioneaza-mi te rog pana unde vrei sa fie.
@prestige:
Pretul ptr folia fumurie:
40 lei --> 100 x 100 cm
24 lei --> 50 x 100 cm
14 lei --> 50 x 50 cm
Se aplica usor, ca orice autocolant. Daca este scos la cald, nu raman urme de adeziv. In cazul in care raman...se curata usor cu alcool.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Se recomanda alcool izopropilic...dar merge si cu spirt. Daca atunci cand le dai jos, folosesti un foen si putina atentie, adica sa nu tragi prea brus...nu or sa ramana urme.
Ideal este sa folosesti o solutie ptr indepartat adezivul...dar este cam scumpa :-).e-mail: office@stickere.info
Comment
-
@alessandro: Am folie fumurie in doua nuante, inchis sau deschis. Poze sunt mai sus pe thread. 50 x 50 cm costa 14 lei
@bogdandochita: Da, se pot pune si cu apa. Nu se recomanda ptr stickerele mici, cu folie de transfer (gen www.loganclub.ro sau cel cu masinuta)...
@savoiu rf_82: De ce nu il intrebi pe el... Cine stie mai bine decat Nicu ? ;-)e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Salut,
M-ar interesa si pe mine:
- 4 sigle Renault F1 Team ca in poza (fara cele 3 dungi )
- Set protectie praguri
- Sigla fata/spate Logan Club Piatra-Neamt ca in poza
Te rog un pret si in Bucuresti cum facem cu livrarea sau in ce zona ai fi dispus sa ne intalnim
Daca totul e ok o sa revin cu inca o comanda.
Multumesc.
Comment
-
La ce pret este striping stalpi carbon 3D negru? Si cat costa folie stopuri neagra dar mai deschisa pt stopuriAttached Files
Comment
-
@antiku:
Renault F1 Team costa 5 lei / set (2 mici si 2 mari)
Pragurile pe Carbon3D costa 20 lei / set (fata + spate)
SE-SAYD
Stalpii din Carbon 3D costa 25 lei / set
Folia pentru stopuri costa:
40 lei --> 100 x 100 cm
24 lei --> 50 x 100 cm
14 lei --> 50 x 50 cm
savoiu rf_82: Lui Nicu ii trimit prin posta...El nu mai lucreaza langa mine de multa vreme.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment