[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luni, pe dupa-amiaza.
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• alexyno intra pe mess ca vreau inca o comanda...
      MY CLA

Comment

• inca 2 chestii
        cel cu element dimensiuni 6 lungime 2.5 cm latime sa se vada semnul element si scrisul ala stil grafitti(daca se poate)-fara fundal(am pus si o poza cu emblema separat)-3 bucati
        cel cu independent 8 lungime 8 latime tot fara fundal (doar emblema)-3 bucati
        si un pret si la astea
        Attached Files
        I changed her oil , she changed my life
        sigpic

Comment

• Alexyno vreau si eu o idee de autocolant pentru nenorocirea pe care am gasit-o pe masina, atasez ceva imagini cu superba dunga gasita la munca in parcare pe masina! vreau ceva dragut care sa se potriveasca cu culoarea masini si cu conturul dungii! multumesc anticipat! si astept nerabdator o rezolvare ca ma roade la ficat dungulitza asta ! Dumnezeu sa-l aiba in paza pe realizatorul ei!
          Attached Files
          http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

• Originally posted by alexyno View Post
            Luni, pe dupa-amiaza.

Dai tu un semn cand sunt gata ! Multumesc !
            http://www.loganclub.ro/forum/megane...-t37497p8.html

Comment

• alexyno poti sa imi faci niste sponsori pe negru,niste stickere cu logan club care se pun la baza protectiilor de pe stalpi,niste numere pt oglinzi cat mai micute si inca cateva stickere de vreo 2/4 si 4/8 cm??? ma intereseaza daca le poti face sa le si trimiti eu pe vineri sa le am...intra pe mess si iti dau poze exact cu ce vreau...sunt simple nu cred ca o sa ai de lucru mult la ele vreo 12-13 stickere...eu maine nu sunt acasa de preferat daca poti intra azi sa vb...
              MY CLA

Comment

• Salut. Folie transparenta pentru praguri ai? se poate rezolva?

Comment

• salut alex vreau si eu o masinuta pe negru www.logan club.ro si o bucatica colant carbon 3d pentru clapeta dreapta fata deschidere usa din exterior.
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• alex, cred ca trebuie sa mai stergi din pm.uri

alexyno has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
                    sigpic

Comment

• Daca fac poza, la rezoltie si calitate buna, la un material textil ( pe care il am pe plafon) poti sa imi trintezi pe autocolant ?
                      http://forum.*******.ro/attachment.p...2&d=1320163173 in loc de stelute scrie te rog " 4 tuning

e mai mult pe baza de alb + negru
                      I My Honda !

Comment

• Scuzati intarzierea raspunsului...

@Prestige: Vineri ajunge comanda la tine.
                        @Villanueva: Stickerul R26 ptr capota si bara fata este gata!
                        @StapanDeLogan: Se poate face si stickerul acesta. Un pret total, iti trimit maine prin PM !
                        @nicu_rcn: am eliberat casuta...
                        @myhay91: Pentru zgarietura ta... iti pot recomanda un set de dungi tip racing, duble, cu rupturi (simulare uzura).
                        @sichigea: Da, am folie transparenta, de protectie.
                        @savoiu_rf 82: Ti-am trimis coletul cu doua masinute, una alba si una neagra, de aproape o saptamana. Material carbon 3D ti-am dat gratis pentru toate manerele, interior si exterior...si-ti mai si ramane ptr ca ti-am dat o bucata de 10 x 130 cm.
                        @stefiPJJ: Se poate printa fara nici o problema.
                        Last edited by alexyno; 1 March 2012, 01:53. Reason: Automerged Doublepost
                        e-mail: office@stickere.info

Comment

• alexyno,de comanda mea ce se aude?Mi-ai spus pe mess ca ai trimis miercurea trecuta,nici acu nu a sosit,dabia am venit de la posta sa ma interesez...

PS:Baiatul cu pachetul pentru Puff,Madu si eu,marin_marius92.

Comment

• ceva imagini si un pret? stima!
                            http://sincemylastcigarette.com/bann...EUR_3_dark.png

Comment

• Salut ma intereseaza si pe mine un set ca cel din poza pt fata spate.. cat ajunge.
                              Attached Files
                              sigpic
                              Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• pentru spate costa 12 lei exact ca si in poza + transportul aceea este poza cu protectile pentru spate ale mele...
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google