[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma duc la posta sa verific,este o problema la noi la posta!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• un pret la setul asta ma intereseaza si pe mine va rog frumos ....
      Attached Files
      sigpic
      Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• @groundzerofan: Nu stiu... o sa vad si eu la posta.
        @myhay91: Maine o sa-ti fac o simulare, pretul...tot maine, dupa ce incadrez.
        @Beyhem: Protectiile de praguri, exact ca in poza, fata + spate, costa 24 lei, in doua culori, ca in postul 1664 sau 15 lei, ca in postul 1667, o culoare
        @savoiu_rf 82: Sper doar sa nu se fi intors...
        e-mail: office@stickere.info

Comment

• alex, ai mai sters din mesaje?
          sigpic

Comment

• Ok, te contactez in week-end si vin sa le iau.
            http://www.loganclub.ro/forum/megane...-t37497p8.html

Comment

• Te rog eu mult,sa lasi aici un mesaj daca le-ai expediat din nou,sau cu ce sa intamplat.In orice caz le vreau,si daca se poate cat mai rpd....Stima

Comment

• alexyno ce se mai aude de pachetul meu...ai aflat ceva de el???
                MY CLA

Comment

• salut vreau si eu inca o data patratele acelea de la RS ca le-am aplicat prost ) am fost eu atunci la tine de am luat si stickerele cu renault f1 team
                  laureate 1.5l, albastru marin

Comment

• salut,stikerul cu buldogul si folia pentru consola centrala ,sunt gata
                    Tinc fest !!

Comment

• salut,
                      stikere cu RenaultF1Team ai? si ceva cu bebe on board care sa se lipeasca pe exterior pt ca am folie pe luneta, si as mai vrea ceva cu loganclub

Comment

• vreau si eu un set ca in postul #1667 cand mi-l trimiti ??? o singura culoare fata + spate la 15 lei. sper ca am inteles bine ... ms mult
                        Last edited by BeYh3m; 3 March 2012, 19:10. Reason: modificare
                        sigpic
                        Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Originally posted by StapanDegoLan View Post
                          gata si comanda domnu' alex
                          deci stickerul cu inima aia in tricolor vreau 4 bucati 10 cm inaltime si 8 latime
                          Google cu G-ul de 4 cm inaltime si lungime 15 cm 3 bucati
                          Monster sa se vada doar ghearele fara fundal 15 cm inaltime 6 cm latime 4 bucati
                          Sticker sa se vada doar Vice daca se poate face 5 lungime si 4 latime
                          daca ma mai hotarasc cv va anunt ;)
                          Originally posted by StapanDegoLan View Post
                          inca un element din comanda (sper ca nu-i o problema ca le dau pe rand) oricum la final fac un quote cu toate elementele comenzii sa nu va incurc
                          asta da se poate(si mie mi s-a parut complex) cu dimenziunile 10 L si 8 l
                          si un pret pana acum daca se poate estima
                          Originally posted by StapanDegoLan View Post
                          inca 2 chestii
                          cel cu element dimensiuni 6 lungime 2.5 cm latime sa se vada semnul element si scrisul ala stil grafitti(daca se poate)-fara fundal(am pus si o poza cu emblema separat)-3 bucati
                          cel cu independent 8 lungime 8 latime tot fara fundal (doar emblema)-3 bucati
                          si un pret si la astea
                          astea +
                          stickerele cu youtube cate 2 din fiecare model fara fundal(la cel cu benzile de fil sa apara si ele)10x8cm
                          Stickerele cu Hannah Montana si cu steaua cu fundal 10x10cm
                          Si stickerele alea de 0.5mm de care am vb vreau 4 cu fundal alb de 6 cm lungime si 0.5 latime pe care sa scrie la mijloc "Polar Fox" cu negru si cu fontul "Freestyle Script"
                          multumesc si astept un pret total daca s poate si la fiecare sticker in parte
                          Prima comanda e pe pagina 81 a doua si a treia st pe pag 83
                          Attached Files
                          Last edited by Teo21Din; 3 March 2012, 19:41.
                          I changed her oil , she changed my life
                          sigpic

Comment

• cand am zis " steaua " m-am referit la stelele alea din ultima poza
                            scuze pt db post
                            I changed her oil , she changed my life
                            sigpic

Comment

• Vedem maine dimineata la posta ,nu am putut ajunge saptamana trecuta!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• Salut Alexyno! Autocolant ca cel din foto poti efectua?
                                Attached Files
                                Last edited by hollow0110; 4 March 2012, 23:53.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google