Ma duc la posta sa verific,este o problema la noi la posta!
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
un pret la setul asta ma intereseaza si pe mine va rog frumos ....Attached Filessigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
@groundzerofan: Nu stiu... o sa vad si eu la posta.
@myhay91: Maine o sa-ti fac o simulare, pretul...tot maine, dupa ce incadrez.
@Beyhem: Protectiile de praguri, exact ca in poza, fata + spate, costa 24 lei, in doua culori, ca in postul 1664 sau 15 lei, ca in postul 1667, o culoare
@savoiu_rf 82: Sper doar sa nu se fi intors...e-mail: office@stickere.info
Comment
-
vreau si eu un set ca in postul #1667 cand mi-l trimiti ??? o singura culoare fata + spate la 15 lei. sper ca am inteles bine ... ms multsigpic
Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.
Comment
-
Originally posted by StapanDegoLan View Postgata si comanda domnu' alex
deci stickerul cu inima aia in tricolor vreau 4 bucati 10 cm inaltime si 8 latime
Google cu G-ul de 4 cm inaltime si lungime 15 cm 3 bucati
Monster sa se vada doar ghearele fara fundal 15 cm inaltime 6 cm latime 4 bucati
Sticker sa se vada doar Vice daca se poate face 5 lungime si 4 latime
daca ma mai hotarasc cv va anunt ;)Originally posted by StapanDegoLan View Postinca un element din comanda (sper ca nu-i o problema ca le dau pe rand) oricum la final fac un quote cu toate elementele comenzii sa nu va incurc
asta da se poate(si mie mi s-a parut complex) cu dimenziunile 10 L si 8 l
si un pret pana acum daca se poate estimaOriginally posted by StapanDegoLan View Postinca 2 chestii
cel cu element dimensiuni 6 lungime 2.5 cm latime sa se vada semnul element si scrisul ala stil grafitti(daca se poate)-fara fundal(am pus si o poza cu emblema separat)-3 bucati
cel cu independent 8 lungime 8 latime tot fara fundal (doar emblema)-3 bucati
si un pret si la astea
stickerele cu youtube cate 2 din fiecare model fara fundal(la cel cu benzile de fil sa apara si ele)10x8cm
Stickerele cu Hannah Montana si cu steaua cu fundal 10x10cm
Si stickerele alea de 0.5mm de care am vb vreau 4 cu fundal alb de 6 cm lungime si 0.5 latime pe care sa scrie la mijloc "Polar Fox" cu negru si cu fontul "Freestyle Script"
multumesc si astept un pret total daca s poate si la fiecare sticker in parte
Prima comanda e pe pagina 81 a doua si a treia st pe pag 83Last edited by Teo21Din; 3 March 2012, 19:41.I changed her oil , she changed my life
sigpic
Comment
-
Salut Alexyno! Autocolant ca cel din foto poti efectua?Last edited by hollow0110; 4 March 2012, 23:53.
Comment
Comment