If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
mie nu mi-a venit pachetu...sincer sunt dezamagit...acum de cine nu stiu... ori posta are ceva cu mine ori tu nu mi le-ai trimis...imi pare rau...pana acum la toate coletele am avut probleme cu livrarea....
si eu recomand!!! face niste lucrari extraordinar...inteleg ca e ocupat dar daca e ocupat sa zica si il inteleg...nu sa imi zica ca imi pune pachetul azi si vineria vitoare inca sa nu il am...
@user2000: Da, am folie transparenta rosie. Pentru semnalizatoare, te costa 7 lei (50 x 15 cm)
@Nostradamus: Poze cu folia transparenta...
@Teo21Din: Despre ce comanda este vb. Nu am nici o comanda ptr Caracal...
@reptila: Spune-mi te rog despre ce comanda este vb.
@myhay81: Multumesc ptr poze
@Prestige: Coletul tau s-a trimis si ti-am confirmat la telefon...Ce a fost trimis odata cu al tau, a ajuns deja...
@savoiu_rf 82: Stalpii fata sunt 25 lei, iar cei spate, 30 lei
@Irinel TIN: Preturile ptr stickere:
1. L & S...2 lei
2. Logan + club...4 lei
3. www.loganclub.ro ... 2 lei
4. I hate ...3 lei
5. Logan low, fata + spate ... 4 lei
6. I'm not ...3 lei
7. Posta ... 8 lei
Total : 24 lei
@bogdan_radu: Se pot face...Preturile:
1. Riger (negru + rosu)... 4 lei
2. KYB ... 2lei
3. Riger ... 3 lei
@bogdandochita: Pozele lucrarii... Adresa o am si le pun maine.
@xplood: Comanda ta... Adresa o am si le pun maine.
@adyxzz: Nu am gasit intrebarea... Te rog posteaza inca o data.
@alexk: Am folie transparenta 100% pentru faruri. Pretul este de 20 lei (50 x 100 cm)
mea culpa uite ce as avea nevoie, folie 3d neagra pentru stalpi, apoi pentru consola folie 3d argintie, folie 3d neagra pentru aeratoare, folie 3d argintie pentru manerele exterioare si bandourile de pe usi, nu stiu dimensiuni banuiesc ca sti u si emblemele de Logan folie fundal negru si semnul farmacistilor intr-un colt 2 fata bucati una in fata si una in spate, cam atat
@xpload:Coletul cand ajunge iti vine acasa o hartie precum ca ti-a ajuns coletul,acolo scrie si cat ai de platit.Timpul de transport pentru un colet prin Posta Romana este de 3 zile lucratoare,indiferent de distanta,in tara!
P.S:Ms Alexyno pt poze,astept coletul,numai bine !!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment