Bine ca mi-ai zis bogdan .. ms
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Salut alexyno!
Am luat de la tine acum ceva vreme un set de stickere logan cup....poate iti amintesti.La montaj am gresit un pic cu bucata care vine pe portbagaj.Sunt curios daca imi poti face doar bucata care vine pe portbagaj pe culoare neagra si la ce pret.Respect.Attached Files
Comment
-
@xplood Coletul tau l-am pus astazi, pe seara. Va pleca cu cursa de maine...
@bogdandochita Coletul tau l-am pus astazi, pe seara. Va pleca cu cursa de maine...
@adimrv Coletul tau l-am pus astazi, pe seara. Va pleca cu cursa de maine...
@adyxzz: Preturile ptr tine:
1. Folie consola 3D argintiu ... 12 lei
2. Folie stalpi 3D negru... 25 lei
3. Folie ptr aeratoare... 5 lei
4. Folie 3D argintiu bandouri + manere ... 20 lei
5. Emblema ... 2 lei / buc x 2 = 4 lei
6. Posta... gratis (depaseste 50 lei comanda)
Total... 65 lei
@Vlad24 Se poate face... era negru lucios sau mat? Costa 20 leie-mail: office@stickere.info
Comment
-
Folia pentru aeratoare este colant carbon 3D, o bucata de 20 x 50 cm, din care se decupeaza si se lipeste pe capacele de la aeratoare.e-mail: office@stickere.info
Comment
-
salut alexyno, as avea si eu o comanda , as avea nevoie de o bucata de colant negru mat 100x100cm si un sticker www.loganclub.roPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Comment
-
Alex ai facut si alea cu gass or ass ??
Comment
-
lasa mi si mie nr tau cum dau de tine?as vrea si eu ceva...
Comment
-
@alexk: Am primit! S-a lucrat! Se va trimite !
@kubala7: Am vb pe mess. Maine se va trimite !
@ibogdannn: Nu am grafica de la logo-urile pe care le vrei... iar timpul nu-mi permite sa le vectorizez...
@savoiu_rf 82: Pai aia sunt stalpii normali...pe mat sunt 12 lei / set iar pe carbon sunt 25 lei / set. Setul este format din 4 bucati
@xplood: Din pacate nu am apucat sa-ti lucrez si cele 2 stickere... Comanda a plecat fara ele.
@CostyLogan: Folia transparenta fumurie este 22 lei, o bucata de 50 x 100 cm, cu transport, 30 lei
@valy_kpt: Ti-a raspuns bogdan...
@bogdandochita: Merci ptr raspunsul dat...Last edited by alexyno; 16 May 2012, 23:07.e-mail: office@stickere.info
Comment
Comment