[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• momentan nu pot face poze...am sa revin curand.
    Numai bine.
    MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• pozele acestea contin stickerele pe care le am acum pe masina cu exceptia celui de pe luneta pe care l-am inlocuit cu cel pe care l-am comandat acum (pozele cu el mai sus).Poze cu stickerul abs plus nu am momentan.Scuzati dublul post!
      Attached Files
      MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

• byFGA

salut domnu'
        ti-am trimis un sms dar nu am primit raspuns !
        Am si eu o comanda si astept un telefon de la tine cand cistesti asta pt a rezolva problema din trecut !

Numere oglinzi (1 set fiecare nr)
        TR 27 MIR
        TR 07 WSW
        TR 68 RIC
        TR 12 FER
        TR 01 PZM
        TR 03 SKR
        TR 25 ALN
        TR 88 MMY
        1 set sigle (poza 1-fundal negru, scris alb, DACIA, TR 98 BNI si sagetile alea mici)
        1 sticker 4 tuning (poza 2)
        1 sticker Monster Energy (poza 3)
        1 sticker BLOW OFF (rosu)
        1 sticker LOGAN CLUB (LOGAN-albastru ; CLUB-alb - poza 4)
        Attached Files
        sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• salut alex vreau si eu trei stickere 4 tunning!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• salut...colantezi si elemente de interior?...ma intereseaza consola centrala de la logan ph1 cu colant carbon 3d negru....cam cat costa si in ce zona a Bucurestiului se face

Comment

• module 3 leduri albastre mai ai???

Comment

• alex e gata comanda?

Comment

• comenzile date pana acum sunt o parte gata si pleaca astazi, altele vor fi finalizate pe vineri... sunt plecat din tara si nu m-am instalat inca cu calculatorul pentru a lucra la grafica.

cursul comenzilor, incepand de saptamana asta, va fi urmatorul:

1. primirea comenzilor, realizarea graficii si sabloanelor de taiere

2. realizarea comenzilor

3. trimiterea comenzilor prin posta, in fiecare zi de luni.

date de contact:

alexyno : pentru grafica si comenzi... doar pe forum si e-mail.

adrian: 0766661099 / 0742904189, pentru realizarea stickerelor.

0722265046, pentru livrare prin posta sau curier.

revin pe seara cu mai multe detalii...
                  e-mail: office@stickere.info

Comment

• salut alex... comanda mea in ce statiu este ?
                    sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

• Salut.Si eu ti-am lasat mai multe mesaje pe stickere.personalizate, dar astept raspuns. Coletul meu la ramburs 50lei, spre Bacau,pe numele Ene VlaDut-Narcis, cum ramane? l-ai trimis sau nu? As mai fi vrut si vreau sa-mi faci niste stickere pt bicicleta.

Deci cum sa procedez, cu cine sa vorbesc pentru celelalte stickere.Tu mai folosesti ym stickere.personalizate?

Comment

• @felye: la comanda ta grafica o termin, sapt asta, urmand ca pe weekend sa se lucreze. luni vor pleca...

@ene vlad: id-ul de mess va fi folosit de mine si adrian, baiatul cu care ai vb. coletul de 50 lei a plecat ieri.

eu o sa intru mai rar...si o sa lucrez la grafica in principal. ma puteti contacta pe e-mail sau pe forum.

Comment

• alex comnada mea e gata?

Comment

• comanda ta a plecat ieri...

Comment

• I-am trimis lui Adrian niste stickere pe gmail, si astept sa vad preturile. Sunt de astea mici, pana'n 2lei bucata. Sa le vad si dupa sa-ti zic de o posibila comanda.
                              Da, am vorbit cu tipa de la numarul pentru colete si mi-a zis ca l-a pus.As fi vrut sa il mai suplimentez.Dar ramane pe viitor.
                              Mersi Alexyno.Acum astept coletul.

Comment

• si eu il astept, si vad ca nu mai vine... sigur l-ai pus joi coletul pt Mures ?
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google