[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• coletul tau s-a pus luni, odata cu altele... cand am intrat pe mess, erai offline. astazi sau maine trebuie sa ajunga...
    e-mail: office@stickere.info

Comment

• Alex, ceva de genu pentru a le aplica pe capace, intr'un cerc: http://s7.postimage.org/cphmp7rhn/emblema_dacia1.jpg ? In imagine nu e un cerc perfect, e mai mult oval.
      Cat ar fi bucata? Diametrul cercului sa fie de 5,4cm(r=2,7).Le poti face direct sau trebuie sa le decupez eu in forma de cerc.

Comment

• Cu sigla printata... nu se poate face. Scris Dacia cu triunghiulete, ca cele ptr embleme... putem rezolva.

Ca metoda de contact... e-mail, skype sau pe forum.

Id-ul meu de skype este : alex.plasoianu

Comment

• ms alex ! au iesit superb colantele!

Comment

• Salut alex vreau si eu trei bucati stickere *******!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• Alex si eu vreau sa mai fac o comanda la tine! Cui trebuie sa ii las stickerele pentru comanda? Sunt mai multe de astea la 2lei.
              Lui Adi? Si cam in cat timp va fi onorata comanda.

Auzi, stickere la 2lei, cu scris, as vrea ceva SHIMANO, se pune doar scrisu(doar literele) sau si restul autocolantului transparent?

Si pana la urma cum ramane cu sigla aia logan pt capace? Mi-o poti face la diametrul de 5,4? Trebuie sa o tai in forma de cerc si sa o pun pe capac la roata.

Comment

• Salut,

Trimite-mi pe mail comanda si o sa ma ocup de ea luni. Va fi realizata pana vineri... apoi la posta.

Toate comenzile de pana acum vor pleca la sf. Sapt. Sau cel tarziu lunea viitoare la prima ora...

Multumesc ptr intelegerea acordata.

Comment

• Pe acest e-mail sa nu gresesc: office@stickere.info ? Dar la intrebare nu mi-ai raspuns sa nu dau comanda si sa-mi para rau.

Originally posted by VlaD2803 View Post
                  stickere la 2lei, cu scris, as vrea ceva SHIMANO, se pune doar scrisu(doar literele) sau si restul autocolantului transparent?

Si pana la urma cum ramane cu sigla aia logan pt capace? Mi-o poti face la diametrul de 5,4? Trebuie sa o tai in forma de cerc si sa o pun pe capac la roata.
                  Last edited by crististreulea; 4 July 2012, 12:45.

Comment

• S-a rezolvat!Multumesc.
                    Recomand.Astept comanda.

Comment

• Salut Alex, vreau si eu 1.50 m de colant galben 020 ... da'mi un mesaj si spune-mi te rog cand ne putem vedea ca sa il iau !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Stickerele mele cam pe cand sunt gata? Si cam cat ar fi pretul total?
                        sigpic
                        Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• As dori si eu 1 sticker cu logan club bucuresti ca in poza , 1 sticker cu loganclub.ro tot ca in poza si inca 1 sticker pentru parbriz cu logan logan, totul ca in poze...

Imi spui si un pret te rog si cand ai timp sa ne intalnim sa le iau
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Bgy , asa ceva se obtine numai daca vi la intalniri
                            sigpic

Comment

• Pai sigur voi ajunge la urmatoarea intalnire, poate vine chiar si alex sa le iau atunci

Reflectorizante alea mici daca se poate sa imi spui pretul
                              sigpic

Comment

• Salutare!
                                Momentan Alex nu este in tara si nu are cum sa raspunda la mesaje.De stickere in teorie voi incerca sa ma ocup eu de ele si de celelalte comenzi pana revine el.Momentan am niste probleme de acomodare(tocmai m-am reangajat si time managementul meu e cam in pom).
                                Saptamana asta montez plotterul si voi incerca sa rezolv comanda lui VlaD2803.
                                Dany_DNY vorbesc azi si imediat ce am pretul pe mp iti trimit un mesaj.
                                Va multumesc si imi cer scuze pentru neplacerile cauzate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google