Salut.Cat ar costa Autocolant negru stalpi ptr logan an 2007 cu tot cu transport la ploiesti? Multumesc anticipat.
[Vand] Autocolante Stalpi, Protectii Praguri, Stickere Si Cutting
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut alexyno..As dorii si eu ce ti-am mai enumerat mai jos.
Cum putem lua legatura?
IMG_0039.jpg + 1 bucataIMG_0040.jpg + 2 bucatiiIMG_0028.jpg + 2 bucatii P1020568.jpg + 2bucatii si aptibildu ala la oglinzii cu numaru BZ.63.LUP
Multumesc!Last edited by Capucino :>; 27 June 2012, 23:30.Prea multii prostii pentru o tara asa mica
Comment
-
sal debea am devenit membru logan club si felicitari ptr stikere .. ..autocolante si respect ptr toti membriLast edited by ionut danyel; 29 July 2012, 16:33.
Comment
-
Salut
Vreau si eu 2 stickere OMP si 2 stickere cu numele meu dar sa scrie in felul urmator: Cristian M.
Multumesc!Last edited by Christnacht; 4 August 2012, 18:39.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Salut, doresc si eu 2 parasolare: fata simplu negru, si spate alb ca in imagine daca se poate.sigpic
Comment
-
vreau si eu un pret pentru sticker-ul urmator la o dimensiune de 20 cm inaltime. Ma intereseaza daca poti face imaginea fara fundal, ca la scris, sa ramana pe masina doar poza, fundalul sa fie caroseria masinii.Attached Files
Comment
-
Originally posted by VlaD2803 View PostAlex este plecat din tara, si comenzile merg foarte greu. Se intoarce din cate am inteles prin NOIEMBRIE. Pana atunci, o lasa moale...
Sper sa dea un semn cand se intoarce!
BAFTA.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment