Vand kit xenon h4 urgent

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand kit xenon h4 urgent

Vand kit xenon h4 35w 8000k thunder folosit pe masina mea in stare ireprosabila la super pret 150 ron plus taxe de transport
    Attached Files

Up................................Up.............. .....................Up

Comment

Salut ai putea da mai multe detalii (cat timp a fost folosit, daca mai are garantie)ms
      HD-87-DLR

Comment

raul_87 a fost rfolosit 1,5 ani pe masina mea si nu mai are garantie dar arata si functioneaza impecabil pentru ca nu am abuzat de el

Comment

Ai avut ceva probleme cu politia din cauza lui pt ca este de 8000k sau care este motivul pt care vrei sa il vinzi?
          HD-87-DLR

Comment

raul_87 am schimbat farurile mi-am pus cu lupa si am luat alt kit xenon h1 si cu asta nu mai am ce face asa ca il vand .nu am avut nici o problema cu politia si am fost si plecat din tara cu el montat pe masina si nu sa intamplat nimic

Comment

poate dacă nu se vinde și pot să mă descurc cu banii mă bag eu dar încă nu știu sigur, acum 2 zile am investit în stație plus antenă.......o să urmăresc threadul

Comment

E bixenon? Nu? Il iau eu, dar pot oferi doar 150 ron cu tot cu transport prin posta ca e doar 16 ron. Daca esti de acord da-mi un pm.

Comment

Inca valabil up................................up.............. ..................up

Comment

De actualitate la super pret

Comment

Se poate inchide sa vandut

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google