Deoarece azi la atelier nu ne-a mers 380-ul si implicit compresorul am fost si am montat 4 pneuri de iarna pe jante noi Rapid, elegant cu atentie, preturi mici pentru o vulcanizare NON STOP ! Recomand atat pentru preturile actuale cat si pentru modul cum se lucreaza!
Servicii Vulcanizare Pentru Bucuresti La Preturi Mici
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-un pachet de iarna complet (demontat-montat roata, schimb anvelopa, echilibrare) la preturi exceptionale
jante aliaj - 60 lei (echilibrarea se face cu plumbi adezivi extraplati)
la pretul aceste se aplica reducere ?
mergea si o harta atasata pentru cei care nu se descurca cu zona.
Comment
-
Reducerea se aplica la toate lucrarile, mai putin schimburi. Asta, deoarece schimburile au deja un pret special pentru voi. In mod normal pretul schimbului la jante de aliaj este de 84 RON, adica orice alt client plateste 84 lei. Voi platiti 60. Asta inseamna o reducere mai marte de 20%. Sper ca te-am lamurit. Daca aveti si alte intrerbari sau va putem ajuta cu ceva sfaturi legate de roti, jante sau alte chestii legate de roti, nu ezitati sa ne spuneti!
Pretul de 60 Lei este pentru toate cele 4 roti ( a intrebat cineva si asta). Vii, platesti 60 Lei si pleci cu anvelopele de iarna...
Comment
-
mai intereseaza si pe mine 4 gume de iarna noi ! 185/65/r15 ! buget : 200-230lei Bucata
Comment
-
Salut Dany, DEBICA FRIGO 2 la 200 lei bucata, montat+echilibrat gratis. Din pacate chiar in acest moment stocul este epuizat si asteptam sa primim marfa saptamana viitoare. Alte optiuni: FIRESTONE WINTERHAWK 2, BF GOODRICH G-FORCE WINTER, FULDA KRISTALL MONTERO 3, toate la pretul de 240 bucata.
Comment
-
Inca un client multumit....
Toata stima pentru Autowuzz...........
Am fost azi la ei am schimbat anvelopele de vara cu cele de iarna si pentru tot tacamul cu echilibrat am platit 50 ron.......serviciile de calitate...oamenii ok................
Recomand cu caldura tuturor membrilor..
Comment
Comment