Servicii Vulcanizare Pentru Bucuresti La Preturi Mici

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sunt ok, preturile.
    Am sa trec si eu zilele astea cu Black Angel-ul meu pt. echilibrat roti
    In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
    http://searchme71.blogspot.com/

Comment

am fost si eu in seara asta sa schimb o anvelopa ! ... treaba se face la minut ... recomand autowuz ...
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Originally posted by doar_adi View Post
        Salut! Daca am un Sandero beneficiez de aceleasi preturi?(adica 50 de lei pentru 4 bucati din tabla)

aceeasi intrebare..
        sandero 1.4 owner

Comment

Salut Chitziman, beneficiezi de reducere daca ai sticker-ul pe masina sau pur si simplu lasi user-ul tau de pe acest forum la baietii care lucreaza acolo. Daca intampini probleme intreaba de Olivia si se va rezolva.

Comment

Daca sunt user loganclub si am si un clio pe langa logan si vin si cu el beneficiez de reducere?

Comment

da, beneficiezi de reducere.

Comment

Aseara am fost si eu, cu inca 3 membri LCB la vulcanizare. Din cele 3 masini, pt care s-a facut "Pachetul de Iarna" (schimbare roti vara cu iarna - 4buc) doar una era Logan.Asa ca stati linistiti, atata timp cat sunteti membri Logan Club, beneficiati de reduceri indiferent de marca masinii pe care o detineti.

Serviciile oferite de baietii de la vulvanizare au fost mai mult de cat OK, s-au miscat ff repede, au facut super treaba, si sunt si ff sociabili ce pot sa zic este ca am fost ff multumit de treaba facuta, si ii recomand cu incredere!!!
                sigpic

Comment

numar de telefon ?

Salut,
                  As vrea sa cumpar niste anvelope de iarna pt logan - Debica Frigo2 185/65/R15. Am inteles ca o sa primiti marfa in curand.

Imi puteti spune daca ati primit anvelope ? Daca nu, imi puteti da un numar de telefon ?

Va multumesc.

Comment

mai apare acea harta cu locatia ??

Comment

Am primit DEBICA FRIGO 2 -185/65/15 la 220 lei(montaj inclus, 2 ani garantie).

Comment

montat azi 4 gume de iarna , multumit.
                        in ciuda aglomeratiei , baietii se misca repejor.

Comment

anvelope iarna

Salut,
                          Inteleg ca pentru inlocuirea a doua anvelope de vara cu unele de iarna cu echilibrat (jante tabla pe 15), tariful pentru mebri este de 25 ron ambele bucati?

multumesc.

Comment

pretul de 50 ron este pentru toate 4 rotile ... nu pe bucati ... si este valabil pentru membrii mai vechi ai forumului .

Comment

ok.
                              Ma intereseaza cat costa inlocuirea a doua anvelope de vara cu unele de iarna si echilibrat. Fara reducere, ma intereseaza pretul normal.

Comment

ai preturile pentru fiecare fara reducere in primul post.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google