mai degraba trebuiesc informati baietii care lucreaza acolo , ca erau nedumeriti.
Servicii Vulcanizare Pentru Bucuresti La Preturi Mici
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Am fost la voi intr-o zi nu prea m-a bagat nimeni in seama mi s-a spus ca in 30 min se pot monta niste pneuri pe anvelope fara alta explicatie sec asa, era miezul zilei - evident am plecat si m-am dus in alta parte.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Salut, ne cerem scuze pentru ce s-a intamplat. Iti amintesti ziua in care ai fost? Poate exista o explicatie pentru ce s-a intamplat, dar m-ar ajuta sa stiu ziua si ora cu aproximatie. Inca o data scuze pentru neplacerea creata si iti multumim ca ne-ai adus la cunostinta acest incident.
Comment
-
Acum nu trebuie sa-ti tragi de urechi angajatii, se mai intampla sa fie si aglomeratie. Plus ca de la un vulcanizator nu te astepti sa aibe educatie si stil de "customer care agent". Colegul nostru era in graba, la voi poate era imbulzeala, se mai intampla...
Mie spre exemplu mi-au spus baietii ca nu-mi echilibreaza rotile de aliaj pentru ca pe frig nu se lipeste plumbul... Au facut echilibrarea totusi, dar numai dupa ce am insistat ca eu raspund... Plumbul e si astazi pe roti si daca mai am de facut ceva service de roti, tot acolo vin
Comment
-
O suflanta cu aer cald este 80 ron si poate incalzi zona de lipire si plumbii inainte de montare. Nu mai stiu exact ziua cu pricina, nu s-au purtat urat doar ca nu stiam ce sa fac ca imi era ca stau alea 30 min si dupa tot nu se rezolva. Nu era aglomeratie, daca ar fi fost aglomeratie imi dadeam si eu seama de situatie ;)Last edited by Soran; 19 April 2011, 17:03.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
te inteleg soran ... eu am fost odata sa dau jos 3 gume de pe jante (doar atat, dat jos 3 cauciucuri, nu aveau aer in ele nu trebuiau decat sa dea jos gumele, treba facuta in 2 minute) jante pe care eu urama sa iau 90 de lei, am intrebat cat costa, au spus ca dau asa ... cat cred eu, le-am dat 10 lei si pe urma foarte ofuscat ... pai nu domne ... datul jos costa ... si a mai pus acel baiat care era cu mine inca 5 lei ! la vreo 2 sau 3 saptamani (era unu din ce doi de atunci, ia soptit repede ceva ce io fi zis nu stiu) colegului sau care ma intampinat ... " domne ... te rog sa nu-mi strci ziua " mi-a repetat de 2 sau de 3 ori ... asa ca de atunci eu nu am mai calcat in acea vulcanizare si nici nu o voi mai face vreodat chiar daca sunt aproape de mine si vulcanizari cu preturi bune se gasesc si in alte locuri ! de ce sa dau 60 de lei pt schimb si minim 20 lei spaga ca alfel se uita cas mai bine ma duc in alta parte unde nu se comporta angajatii precum in patron iar clientul ca o sluga, mi asa mi sa intamplat !!! sunt anumite persoane acolo care depasesc cu mult limita minima de nesimtire !!!logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Postat de soran, 22 oct 2010:"Deoarece azi la atelier nu ne-a mers 380-ul si implicit compresorul am fost si am montat 4 pneuri de iarna pe jante noi Rapid, elegant cu atentie, preturi mici pentru o vulcanizare NON STOP ! Recomand atat pentru preturile actuale cat si pentru modul cum se lucreaza!"
Postat de geooox, 23 oct 2010:"cand mai vin pe la voi sa va spun ca sunt membru logan ! sa-mi faceti si mie reducerea (stau langa voi si numai la voi am schimbat pana acum rotile) ! bafta 1 recomand cu incredere, sunt super baietii !"
Daca aveti probleme cu angajatii nostri, va rog, dati-ne mai multe detalii, ziua in care ati fost, ora...
E ciudat ca geooox vine numai la noi de ceva vreme, iar acum s-a suparat...
Comment
-
Am cumparat astazi de la ei 4 pneuri 195/60 R15 88V. S-a chinuit putin cu montarea cauciucurile pe jante, dar in rest am fost multumit. Garantie 24luni bine venita. Ar fi bine sa angajati mai multi oameni ca pierdeti clientii care se gravesc
Comment
-
@geoox, nu cred ca e cazul sa-ti rezolvi problema pe forum. Nu de alta, dar intotdeauna e bine sa lasi loc de buna ziua. Eu nu inteleg cum de plec de fiecare data multumit, desi sunt pretentios.
Mai invatati si voi sa vorbiti frumos, sa va atingeti scopurile fara a fi nevoie sa existe suparari.
Mai e un nene pe aici care e suparat pe ghetto
Comment
Comment