Servicii Vulcanizare Pentru Bucuresti La Preturi Mici

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by autowuz View Post
    Buna seara,

Am primit masina de indreptat jante.
    Pentru logan, R15, costa: tabla 25 lei, aliaj 35 lei.
    Va asteptam!
    Cat costa indreptatul jantelor pt jante de aliaj/tabla dimensiuni mai mari: R16 si R17?
    Va multumesc anticipat!
    sigpic

Comment

Foarte multumit de serviciile oferite, am facut un schimb complet de anvelope pentru iarna+echilibrat, super baietii, super promotia pentru club ! ! ! Uppp pentru o vulcanizare de calitate ! ! !
      sigpic
      The MVP

Comment

daca stiam mai din timp schimbam si eu la voi da am apucat sa imi schimb rotile la ambele masini si la a mea si la masina tatalui asa ca data viitoare ( martie ) cand am sa pun cauciucurile de vara voi apela la voi cu toata increderea ! numai bine si tineti-o tot asa! sa aveti spor in toate ! aveti un mare UPPPPPPP de la mine.
        "pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:

Comment

ai sigla logan club ? ca atlfel nu vad cum o sa primesti reducerea...

Comment

inca nu am sigla logan club ca nu am gasit de unde sa iau ( un coleg de forum are de vanzare insa numai seturi de cate 5 si nu am ce face cu 5 seturi ) insa pana in martie voi gasii si "sticker " cu logan club cu toate ca am vazut ca se aplica reducerea si fara sticker, cu nick-ul de pe forum + nr masinii. zi buna tuturor !

Comment

Este o sigla personalizata pentru cei din logan club bucuresti...AIA tre sa o ai..
              Daca vrei acea sigla tre sa partici la intalniri si sa te implici in activitatile clubului.

Asa orice user..vede reducerea isi face cont si hop , fuga la reduceri , dupa ce diferiti membri au depus eforturi pentru a obtine aceste facilitati.

Sper ca ai inteles ideea
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

Corect, membrii de soi ai acestei comunitati depun eforturi pentru a participa la diverse activitati umanitare si civice si doar acestia se pot bucura de anumite facilitati.

Spre exemplu, de fiecare data cand am mers la vulcanizarea cu pricina, nu am pretins reducerea de membru al clubului, insa baietii au aplicat tariful, vazand sigla pe geamul masinii. As fi fost multumit cu tariful normal si cu calitatea exceptionala a lucrarii.

In curand, nu vor mai conta stickerele...

Oricum, a meritat sa merg din Pantelimon Ilfov pana pe 13 septembrie, serviciile sunt de calitate iar baietii sunt grijulii.
                Last edited by dsign; 28 January 2011, 14:49.
                _
                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

am inteles ideea ( ce trebuie ) si aveti dreptate, dupa cate se vede am contul din 17.02.2010 data la care am facut contul afland de acest site de la un amic, personal sunt proprietar de logan din iulie 2010, pe acte din octombrie 2010
                  am "incercat " sa ma implic si eu un pic mai mult mai intai pe site dar nu prea ai cum deoarece "unii" useri ( adica nu toti ) mai vechi cum vad ca esti user nou si ai posturi putine te trateaza ca pe un nimeni....de unde sa am posturi daca nu am avut cont si nici logan ? sunt de acord, respect vechimea voastra si drepturile voastre dar ar trebui sa avem si noi " incepatorii " O SANSA.

Sper ca sa inteles ce trebuie.
                  Numai bine !

Comment

Pai ce crezi ca nu am fost cu totii incepatori? Fiecare a fost cate un "nimeni". Vii la intalniri cu tupeu si usor usor prinzi miscarea.
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

ok, eu unu imi cer scuze initiatorului pentru off topic...nu asta a fost intentia.
                      va doresc tuturor bafta si noroc in toate !

Comment

Te asteptam la intalneli... Noroc
                        _
                        B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Eu am megane.
                          Cat ma costa sa dau cauciucurile de pe 3 jante jos si sa pun altele + echilibrat 2 roti?

Comment

Salut baieti, preturile nu s-au modificat pentru membrii clubului logan si anume: 60 lei schimb complet aliaj si respectiv 50 lei pentru tabla. Pt. non-membri preturile sunt: 84-aliaj si 76-tabla (sunt mai mici decat in alte locuri oricum, va puteti convinge singuri). Pt indreptat avem urmatoarele preturi: R13- 25 lei, R14- 30 lei, R15- 35 lei, R16- 40 lei, R17- 45 lei, R18- 50 lei, R19- 60 lei R20- 80 lei, R21- 100 lei, R22- 130 lei -toate aliaj, iar pt tabla: R13-15 lei, R14-20 lei, R15- 25 lei, R16- 30 lei.
                            Pt alte informatii nu ezitati sa ne contactati. Va asteptam!

Comment

am fost azi la vulcanizare pt inlocuit roti si dejantat 4 anvelope.
                              ca de obicei , baietii se misca frumos si rapid.
                              mi`au zis ca imi aplica reducerea de 20% , dar nu mai stiu daca mai este valabila intelegerea, am inteles de la ei ca era un afis pe perete cu ofertele si preturile speciale pentru noi.

Comment

este valabila intelegerea , numai ca acel anunt cu preturi pentru logan club a fost dat jos pentru a evita sa aduca la cunostinta catre toti clientii ca se aplica aceasta reducere pentru noi.

intelegerea este valabila , doar trebuie sa aduci la cunostinta ca esti membru LOGAN CLUB.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google