[SCHIMB]Citroen C4 Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [SCHIMB]Citroen C4 Cu Logan

Schimb Citroen C4
    -2007
    -78000 km
    -1,6 Hdi 90 cp
    -Aer conditionat
    -pilot automat
    -Abs, ebd, ba
    -4 airbaguri
    -cd+controler volan (Sistem audio original JBL)
    -geamuri electrice fata
    -consumabile recent schimbate (ulei, placute, filtre, curea distributie, role, pompa apa)
    -adusa recent 24.07.2010
    -inmatriculata romania (primul proprietar)
    -accept orice test.

Schimb cu Logan Ph2
    -obligtoriu benzina (1,2, 1,4 1,6)
    -sa aibe Abs si Ac
    -nu mai mult de 40.000 de km
    -si sa ofere 1000-1500 eu diferenta (suma de la 1000 eu in jos nu este negociabila)

Vreau sa o schimb pentru ca am nevoie urgent de cei 1000 de euro, in schimb citit cu atentie anuntul nu ma faceti sa imi pierd timpul....ofer seriozitate dar cer seriozitate

tel 0724.160.402
    Am citit regulamentul si sunt de acord cu acesta.
    Attached Files
    Last edited by mushu; 21 September 2010, 09:16.
    Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

un up de la mine, cunosc masina si o recomand cu toata increderea. spor la vanzare (sau la schimb)
    sigpic

Comment

frrumos "exemplar"....arata impecabil!daca aveam ph2 si cu aer ma gandeam serios la varianta schimbului!multa bafta

Comment

Merci mult ...si mie imi place .....daca nu ar fi nevoia asta de bani nu as vinde-o..
        Up...

Comment

up....astept oferte

up
          mai merg si ofertele cu ph1 an 2007-2008 cu aceleasi optiuni obligatorii.
          Last edited by mushu; 27 September 2010, 08:39. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Up hai cu ofertele

Comment

Daca avea portbagaj mai mare o dadeam eu pe a mea
              sigpic

Comment

salut, intreb pt un coleg, masina e cumva adusa din franta/belgia, si e versiunea care a venit fara bancheta spate?
                Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Eu nu te inteleg - care e ideea schimbului asta? Daca sunt doar banii problema - nu fa nici un schimb.

1000 euro poti sa-i imprumuti foarte simplu de la prieteni / de pe card daca ai overdraft / banca.
                  Calculeaza ca la schimbul de masina pierzi si la nivelul masinii si la taxe de inmatriculare pe numele tau (care te ajung in total un pic peste 100 euro, deci iti raman mai putini bani).

Comment

din poze se vede ca are bancheta spate

Comment

Salutare masina e complet dotata bacheta spate si centuri si e adusa din franta de o firma de recuperari leasing din bucuresti licitata in franta ...
                      Chestia este ca nu mai am cum sa iau 2500 de euro cat imi trebuie mie ca suma totala ...eu am acuma 1500 mai imi trebuie 1000 si nu mai am de unde sa-i scot...explicatii sunt multe ...asta e situatia...nu sunt cu imprumutatu pe la unii sau altii iar bancar nu vreau sa ma mai complic ...daca se poate e ok daca nu asta este vad eu ce fac....

Comment

dau 1500 si loganelu meu. e ph1, laureate plus...full(la ce ofera dacia) abs, ac, geamuri electrice fata-spate, GPL, folie omologata legala. are 58000km si 4 ani.

Comment

Cunosc bine masina, am avut sansa sa o conduc si am ramas placut impresionat - in caz de a-ti avea vre-un dubiu ... acela ar trebui sa dispara - cred ca nici nu a facut mai mult de 5000km in tara - foarte intretinuta si cu "service la zi"...

Comment

Merci Cataline ...numai ca masina are 3000 de km de Romania...oricum merci mult de recomandare

Viper .. merci de oferta ..dar e prea veche pentru ceea ce vreau eu ...merci mult...
                            Last edited by mushu; 4 October 2010, 00:38. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Uppp....Hai cu tata ...oferte....

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google