[SCHIMB]Citroen C4 Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cap pe cap cu a mea ,iti dau masina romaneasca cu 5 usi,cu folie pe geamuri scaune sport,sa nu te simnti in masina romaneasca,iti dau muzica de ceva euro buni,2 perechi de jante,la asa oferta as zice sa mai dai si bani...ACUM vorbim serios:
    1.cine crezi ca da masina de familie,masina romaneasca, spatioasa ,si rezistenta pe drumurile romanesti
    2 kilometri putini,facuti de el,
    3.si sa cumpere masina straina,piese scumpe ,ne rezistente pe drumurile noastre si mai ales sport in 2 usi..eu unu nu as da loganu,chiar daca are un pret la jumatatea la a u,dar nu iti iei bani astea asa frumosi pe ea..numai bine iti doresc..
    Attached Files

Comment

Originally posted by grutzz View Post
      cap pe cap cu a mea ,iti dau masina romaneasca cu 5 usi,cu folie pe geamuri scaune sport,sa nu te simnti in masina romaneasca,iti dau muzica de ceva euro buni,2 perechi de jante,la asa oferta as zice sa mai dai si bani...ACUM vorbim serios:
      1.cine crezi ca da masina de familie,masina romaneasca, spatioasa ,si rezistenta pe drumurile romanesti
      2 kilometri putini,facuti de el,
      3.si sa cumpere masina straina,piese scumpe ,ne rezistente pe drumurile noastre si mai ales sport in 2 usi..eu unu nu as da loganu,chiar daca are un pret la jumatatea la a u,dar nu iti iei bani astea asa frumosi pe ea..numai bine iti doresc..
      Incerc sa rezist tentatie de a-ti raspunde ....get a life
      Si pozele cu masina ta puteai sa le pui la My ride ....ca pe mine nu ma interesau....sau cred ca vroiai sa imi arati ce masina romanesca ai tu ....
      Last edited by mushu; 2 January 2011, 15:50.
      Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment

nu coaja mea romaneasca, iti ofeream pe masina ta..

Comment

Neinteresat de masina ta...

Comment

ok ,spor la vanzare...

Comment

grutz ... iar ti-o iei

up la citron
              sigpicMy ride

Comment

Sunt multe persoanele care nu isi pot da seama de calitatea unei masini, sau de raportul calitate - pret... poate din necunoastere sau lipsa de respect...
                Masina e foarte buna si intretinuta din toate punctele de vedere...
                Up cu citronu'

Comment

tnx DeLuxe ...nu am vrut sa ii zic eu ceva...

Merci Cataline

Comment

Vad din poze ca suruburile de la suportul motor sunt ruginite , semn ca a fost umblat pe acolo, a fost lovita in fata cumva ?
                    sigpic

Comment

La suportul ala se umbla cand se schimba distributia asa ca are probabil motive sa fie ruginit...

A fost schimbata distributia in vara, cu tot cu role si intinzatoare, placute frana fata-spate si toate filtrele...astea au toate facute la 74000 de km ...masina are acum 82000 de km ...
                      Last edited by mushu; 4 January 2011, 19:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Hai cu masinuta........

Comment

Bre, matale stii ca distributia se schimba la 180 000 sau 240 000 km, nu?

Comment

Asa mi-a zis si mie un prieten dupa ce am schimbat-o ....acuma ce sa-i fac..am schimbat-o ....
                            Ma enerveaza lumea care nu intelege ca masina nu are nimica...ci doar vrea un alt proprietar....hai fratilor ...cumparati sau luati o masina buna.....

Comment

Frumoasa masina, pacat ca nu ma incadrez nici cum in conditiile cerute.

Spor la ce iti doresti tu sa faci cu ea!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google