[SCHIMB]Citroen C4 Cu Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Schimb ofera legat de Citroen
    -ma intereseaza un logan diesel an minim 2007
    -nu ma intereseaza variante FARA abs si aer conditionat DELOC
    -diferenta de 2000 de euro (aici mai vorbim dar nu mult)
    Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

Comment

omule din septembrie pana acum tot n-ai reusit sa scapi de masina aia , daca o duceai in targ si lasai la pret poate te scapa cineva de ea , cam mult 2000 de epuroi si un dci , am un reno 1,9 an 2000 si putin peste 175000 , daca te intereseaza te pun in legatura cu baiatu - propietaru renoului

Comment

Citeste anuntul nu ma intereseaza altceva decat Logan ...si nu vreau sa scap de ea...nu are nimic ....sincer nu am fost la targ ...si nici nu cred ca o sa ajung.......numai ca noi romanii suntem dupa moka, iar moka nu o dau ca doar stiu ce am la poarta ...cine nu vrea o masina buna sa se duca sa isi ia altceva....fiti si voi atenti la data si o sa observati ca m-am lasat la mana mea ...ma gandesc ca poate acuma ....o sa reusesc sa o dau ....dar bineinteles ca nu citim anunturi ci doar postam asa....sa ne aflam in treaba...

Comment

inainte de a posta am citit tot , de aceea am spus din septmbrie pana acum .teoretic si statistic toti cei care vand pe forum au pretul negociabil adica mai lasa ceva acolo tu ai crescut miza ai plusat inseamna ca te bazezi pe o carte mare si nu joci la cacialma .
          un up de la mine

Comment

E din Franta adusa? Centuri spate are? Bancheta originala/adaptata sau din dezmembrari?
            Ce omologare are? Tip sau individuala?
            Da mai multe detalii, ca sa stie viitorul cumparator cu ce face schimb.

In rest, masina merita. Excelenta prin prisma raportului calitate/pret.
            Last edited by Cezar; 13 December 2010, 02:38.

Comment

Este din Franta adusa, are centuri pe spate si bancheta spate banuiesc originala, omologare n am idee despre ce zici ...ce inseamna tip sau individuala
              pentru tataieb12, mersi ca esti primul care a inteles problema...

Comment

Daca ar fi sa o vinzi, care ar fi pretul cerut?
                If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Pretul masinii ar fi de 6300 euro negociabil

Comment

Hai cu Citronu....

Comment

Hai cu schimburile....

Comment

Pret nou 6200 negociabil
                        Propuneri de schimburi
                        Sarbatori fericite

Comment

Up cu Citronuuu

Comment

schimb...

Pacat ca nu te intereseaza PH 1 fara abs....am eu unul frumusel tare cu multe imbunatatiri !!!Dar asta e.....MULT NOROC SI LA MULTI ANI !!!!
                            LOGANIST CONVINS !!!

Comment

Eu nu am zis ca ma intereseaza doar ph2 .....discutam si de ph1.

Mai scriu odata...
                              Orice logan cu abs si ac de la 2006 (inclusiv) in sus, ph1 sau ph2, diesel sau benzina plus o diferenta in functie de an si valoarea reala de piata a masinii.
                              Vorbesc si cu cele fara Abs dar aici e umpicut mai complicat.
                              La multi ani ...hai cu Citronul.
                              Pretul masinii la vanzare este de 6100 eu neg.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google