Cosminache un volan imbracat in piele cat costa?doar piele care vine pe el.
Confectionam Mansoane Din Piele Naturala - Schimbator,frana
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
daca iti place, anunta-ma.
nuca schimbator dacia logan imbracata in piele neagra si cusatura rosieAttached Files- 1 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (61.7 KB, 288 views)
- 2 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (57.5 KB, 282 views)
- 3 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (70.7 KB, 277 views)
- 4 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (78.0 KB, 281 views)
- 5 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (58.6 KB, 274 views)
- 6 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (53.2 KB, 122 views)
- 7 nuca maciulie schimbator dacia logan imbracata in piele neagra cusatura rosie.jpg (66.0 KB, 122 views)
Comment
-
cat costa un volan de imbracat in piele ?
Comment
-
Dany_DNY: de volane tot n-am reusit sa ma ocup, pielea am cumparat-o deja dar nu am timp de ea. tot apar chestii mai urgente de fiecare data
Loganu: cu piele neagra, pretul este 25 lei pentru o cusatura simpla ca in fabrica (pana termin pielea pe care o am, dupa s-ar putea sa creasca in functie de pretul furnizorului)
razvan05: se poate si asa. ca sa fie cat mai ieftin cu taxele postale, poti trimite in acelasi pachet si contravaloarea manoperei (25 lei) + taxele postale ca sa o trimit inapoi (3 lei daca doresti prin posta) sau separat taxele curierului.
o alta posibilitate este transferul intr-un cont a unei sume de 50 lei, eu iti trimit nuca mea, cand ajunge tu o trimiti la mine pe a ta, si cand ajunge la mine iti trimit diferenta de 22 lei (50-25-3) tot intr-un cont bancar. asta ca sa fiu sigur ca va ajunge a ta la mine.
Asta se poate face si prin paypal, daca folosesti.
Comment
-
sigur. cand te hotarasti cum sa fie, sa-mi transmiti sa o pregatesc din timp.
dar am uitat sa precizez: nuca mea are capac argintiu, doresc sa fac schimb doar cu una la fel. daca ai capacul unde scrie vitezele de culoare neagra, trebuie sa mai astepti putin pana imi fac rost si de un model ca ala pentru a face schimb.
Comment
Comment