Radu87: de volane nu se aude nimic, e liniste totala
Confectionam Mansoane Din Piele Naturala - Schimbator,frana
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
se pot face pentru pretul si durata corecte.
ca si pret, pielea costa intre 100 si 150 lei/m2, neincluzand manopera.
este pretentioasa la zgarieturi. Daca mesteresti pe la masina si-ti scapa surubelnita o sa lase urme pentru ca nu exista un material suplimentar in spate care sa atenueze lovitura (de exemplu un burete ca la scaune), o sa fie lipita direct pe plastic si pielea va incasa toate socurile. Si pentru a se mula cat mai bine pe forma plasticelor, trebuie folosita piele relativ subtire.
ca durata de executie: eu pot aloca aproximativ 2 ore/zi lucrarilor, deci ar dura cateva zile pana ar fi gata.
La panoul central cel mai probabil trebuie si frezat din plastic, altfel nu s-ar mai invarti butoanele datorita grosimii pielii.
Comment
-
Eu mi-am facut din piele ecologica gri, exact ca cel original si m-a costat 25 ron (pe str. Poporului unde mi-am facut si husele). Arata super.
Atentie la inelul oval de plastic de sub mason, are niste picioruse din plastic foarte subtiri si daca tragi tare se rup. Problema este ca nu gasesti inel separat nici la reprezentanta. Vine cu tot cu manson pentru ca este capsat.
Comment
-
ma rog, merge si musamaua pentru cine n-are pretentii
alte lucrariAttached Files- reconditionare cotiera astra g cu piele neagra naturala cusaturi negre 1.jpg (92.8 KB, 242 views)
- reconditionare cotiera astra g cu piele neagra naturala cusaturi negre 2.jpg (98.0 KB, 240 views)
- reconditionare cotiera astra g cu piele neagra naturala cusaturi negre 3.jpg (90.7 KB, 237 views)
- reconditionare cotiera astra g cu piele neagra naturala cusaturi negre 4.jpg (81.4 KB, 236 views)
- cotiera bmw e46 seria 3 reconditionare piele 1.jpg (96.8 KB, 232 views)
- cotiera bmw e46 seria 3 reconditionare piele 2.jpg (106.5 KB, 92 views)
- cotiera bmw e46 seria 3 reconditionare piele 3.jpg (90.6 KB, 76 views)
- cotiera bmw e46 seria 3 reconditionare piele 4.jpg (74.8 KB, 105 views)
Last edited by cosminache; 17 November 2011, 15:51.
Comment
-
Salut Cosmin, As vrea sa vin si eu prin Valcea ( cam dupa sarbatori asa) poate imbracam volanul + schimbator si manson in piele neagra la un megan II. Cand crezi ca as putea veni?
Comment
Comment