Confectionam Mansoane Din Piele Naturala - Schimbator,frana

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata super bine cotiera,acum sa vad cum pot desface,partea aceea sa tio trimit sa mio faci si mie cu piele rosu cu negru sa vedem cum?
    SRF TARGOVISTE

Comment

• sal ! ce nuante de albastru ai? ma intereseaza un albastru mineral sau ceva foarte apropiat (cu cusaturi albastru inchis). pentru schimbator. mersi !
      Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Din păcate nu se poate demonta și partea din față. Nu ai putea găsi pe la tine prin oraș o cotieră ca a ta, să o îmbraci și să o trimiți? Cât ar costa?

Comment

• razvan05: piele albastra nu am deloc acum, imi pare rau
          wertys_poi: eu pe-a mea parca am luat-o cu 40-50 de lei, nici nu mai stiu bine ca o am de mult timp. o sa ma uit la magazinul de unde am luat-o sa vad daca mai au

Comment

• K! Aștept să cauți!

Comment

• Nu am reusit inca sa desfac cotiera deoarece nu am avut timp poate sambata am mai mult timp!
              SRF TARGOVISTE

Comment

• Ai mai rezolvat ceva cu cotiera? Aştept pozele!

Comment

• Nu am rezolvat nimic sorry nu am avut nici azi timp a dat caldora si am avut treaba in gospodarie!
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• razvan05: am si ceva piele albastra. nu multa
                    wertys_poi: cotiera la acelasi magazin nu am mai gasit. mai caut

am zis ca pun niste poze cu modalitatea de desfacere a cotierei marca autospeed. cred ca si la cea originala de logan principiul e acelasi
                    Attached Files
                    Last edited by cosminache; 13 March 2011, 01:15.

Comment

• Ok hai ca o sa incerc
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• Cosminache in cat timp imi poti face cotiera daca iti trimit partea aia si cat costa cu tot cu taxe postale?
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• intr-o zi, 37 de lei costa. daca atunci cand trimiti partea de imbracat, trimiti si banii, nu te va costa nimic pentru taxele postale. daca doresti sa platesti la ridicarea pachetului, 8 lei costa in plus

Comment

• Hai sa vedem cum fac rost de bani si te contactez!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Ceva noutăți cu ce am vorbit?

Comment

• Nu reusesc sa desfac de loc partea culisanta ma las pagubas sau iti trimit partea de sus a cotierei sa o desfaci tu sa i pui piele si sa mio faci la loc ce zici?
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google