Vand Logan 1.4 MPI Din 2005

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Logan 1.4 MPI Din 2005

Vand logan 1,4 MPI din 2005.....ca dotari: geamuri electrice fata, servodirectie, abs, inchidere centralizata din cheie.....masina are 39.000 de km reali (masina de familie fara niciun tunning sau orice alta porcarie de prost gust)...masina are o linie perfecta si nu are nicio problema....accept orice test/verificare in service-uri autorizate renault (fara cele de la coltul blocului)........se poate vedea in Slatina sau Bucuresti....masina a fost cumparata de noua in 2005 si sunt singurul proprietar pe carte.....sper ca voi avea timp sa revin si cu poze in cazul in care sunt oameni interesati....ma puteti contacta la numarul:

0763.620.924.....zeky....

pret 3790 euro

Va multumesc...in cazul in care am postat in sectiunea gresita, rog un moderator sa-l mute acolo unde-i este locul.....

am uitat sa precizez ca masina are si 2 airbag-uri....
    Last edited by Z E K Y; 28 September 2010, 10:48. Reason: Automerged Doublepost

sa inteleg ca este vorba de un preferance?

Comment

cred ca da...daca pe preferance sunt optiunile specificate de mine inseamna ca este preferance....masina este a tatalui meu (el o conduce) si vrea sa o vanda.....asta este motivul pentru care nu am stiut sigur daca este preferance sau nu....

Nu am absolut nimic de ascuns la aceasta masina...accept orice test autorizat...lucrez la AutoCobalcescu iar pentru cei interesati de o verificare (in cazul in care doresc sa o cumpere) se poate face aici sau in orice al service autorizat Renault...masina a facut 39000 de km in 5 ani....(slatina este un oras mic si fara aglomeratie unde masina nu a fost solicitata mai deloc)....

am scris mai mult din dorinta de a va da detalii cat mai exacte despre autoturism...
      Last edited by Z E K Y; 28 September 2010, 17:15.

Comment

nu am vazut aerul conditionat si de aceea am intrebat!

Comment

pai daca are abs nu are cum sa fie preferance. Daca e din 2005 era daca imi aduc bine aminte o varianta laureat plus cu motor de 1.4 si cu abs si parca avea si cd player si geamuri electrice pe spate

Comment

asta e faza,sunt putin in ceata.....are abs,e 1.4,are 2 airbaguri si 2 geamuri si e din 2005....cel mai bine pui niste poze cu masinuta!

Comment

De ABS Plus ati auzit?
              numar secundele

Comment

aveti dreptate....nu are abs.......o sa revin cu poze in cel mai scurt timp....scuze...am trait cu impresia ca are abs....are doar geamuri fata; airbag sofer si pasager,servo, si inchidere pe cheie...

pentru aceasta eroare pretul scade cu 100 de euro...cred ca este corect asa....si devine 3690 euro...
                Last edited by Z E K Y; 28 September 2010, 17:23.

Comment

Marius in 2005 nu era Abs plus care din cate imi amintesc a aparut abea in 2007

Comment

e preferance sigur.
                    Ratacit in spatiu...

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google