...valabil...
Vand Kit Bixenon G3 Cu Lupa
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bixenon G3 pt moto
Salut.
Ma intereseaza un proiector bixenon G3 cu lupa pentru motocicleta mea. In momentul de fata am bixenon H4, deci am si droser si releul pt schimbarea fazelor instalate. As putea sa le folosesc tot pe astea ? (cu mici modificari la fire fireste...)
Multumesc
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View Postiamagi, probabil te referi la kitul G1 care fiind mai ieftin l-au adus majoritatea in romania.
al meu este G3, este mai evoluat, puterea luminoasa care o scoate este peste g1 cu mult. g1 are beam patternul pt america, g3 il are pt europa. regulile razelor luminoase sunt diferite acolo fata de europa, sunt alte standarde.
Comment
-
Originally posted by 89.MIR View PostArata-mi cel putin 3 motive pt care g3 e mai evoluat ca g1? ca nu are garnituri la nimic? ca e mull mai greu si trepideaza in oglinda farului? sau ca e plin de beculete de zici ca e pom de craciun?
- In primul rand nu stiu de ce zici tu ca nu are garnituri kitul g3? eu le am cu garnituri, pe de o parte este o garnitura siliconica alba care se monteaza intre proiector si oglinda farului, apoi mai sunt niste garnituri micute care sunt puse intre cuplele de electrica.
- De trepidat nu trepideaza decat daca e prost montat. nu-ti imagina ca are greutate dubla fata de g1. chiar si asa sistemul de prindere e destul de puternic ca sa nu trepideze, daca nu e stransa bine piulita de fixare a proiectorului sau oglinda farului are joc, atunci e posibil sa trepideze dar nu are legatura cu greutatea. deci asta cu trepidatul e o chestie de montaj.
- Plin de beculete zici? care? cum? unde? are doar inelul alb de angeleye care daca vrei il legi la pozitie sau nu. e adevarat ca am avut si un kit care in spatele proiectorului avea fixat un inel de leduri color orientat spre oglinda farului dar asa a vrut cineva si asta e o chestie optionala. poza din anunt a fost a lui facuta. o sa fac altele ca sa te convingi ca nu are nici un beculet cum ai auzit prin alta parte.
- amandoua g1 si g3 fac parte din aceeasi gama de pret, deci nu iti imagina ca este o diferenta enorma intre ele. amandoua sunt chinezarii. sunt cea mai ieftina metoda de a avea bixenon cu lupa pe masina. kiturile profesionale costa undeva la 200-300$ fara balaste cabluri transport taxe vamale si tva plus ca trebuie mult demodificat la far dar si calitatea luminii este de champions league.
iamagi: faptul ca reflectorul xenonului este mai mare e un lucru bun. un reflector cu cat e mai mic cu atat concentreaza f multa lumina fix in centrul fasciculului de lumina si mai putin spre lateral. ori interesul este sa ai o lumina uniform distribuita. cu cat reflectorul xenonului e mai mare si lumina este mai uniform imprastiata. daca ai sa verifici ce proiectoare au masinile care vin echipate direct din fabrica ai sa vezi ca au proiectoare mult mai mari decat g3 desi au acelasi diametru la lentila poate chiar mai mic.
- g3 este aparut dupa g1, pretul de catalog la g1 este cam cu 1mil mai mic decat g3, am fisele cu preturile asa ca nu poate sa imi zica nimeni ca e invers. de asta se baga toti sa il vanda si sa iti scoata ochii cu supercalitatea lui, ca milionul ala iti intra profit in buzunar. amandoua sunt chinezesti, exista un singur producator al lor si el le da la fel de fel de dealeri. si din cauza asta poti sa vezi kituri cumparate dintr-un loc sau altul din china. producatorul lucreaza pe comenzi f mari si nu te-ar baga in seama. in schimb dealerii isi pun ei propriile balaste si cabluri eventual ii mai schimba unii sistemul de prindere al becului, la unele e printr-o clema otelita cum era la halogen, la altele e prinsa lampa cu o piulita.
- producatorul declara ca imbunatarirea lui g3 fata de g1 este ca pe faza mai lunga e mai puternic. probabil asa o fi nu am stat sa le compar
-cine iti zice altfel inseamna ca nu stapaneste niste chestii elementare de optica si tehnica.
- ar mai fi multe de vorbit, pana la urma clientul trebuie sa aiba toate informatiile la indemana si sa decida pe baza lor. multi zic domne e ergonomic, supercalitate etc etc...dar caracteristici nu zice nimeni. praf in ochi.
S-auzim de bine!
Originally posted by Serban.S View PostSalut.
Ma intereseaza un proiector bixenon G3 cu lupa pentru motocicleta mea. In momentul de fata am bixenon H4, deci am si droser si releul pt schimbarea fazelor instalate. As putea sa le folosesc tot pe astea ? (cu mici modificari la fire fireste...)
Multumesc
Multumesc
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View PostSe cunosc dezavantajele unui bec xenon montat direct in farul masinii. Lumina nu este focalizata ci este imprastiata in toate directiile.
Kitul Bixenon de generatia a 3-a cu lupa elimina aceste dezavantaje, trecerea de la faza scurta la faza lunga facandu-se prin intermediul unei clapete electromagnetice.
Spre deosebire de alte proiectoare cu lupa, acesta are tipul de raza proiectata conform standardului ECE pentru Uniunea Europeana.
Esteun model ce este prevazut pt a se monta pe farurile cu bec H4.Kitul contine proiectoarele cu lupa, bec xenon 5000K, cablurile de conectare, slim digital ballast 35W, inel angel eye culoare alba. pret 7milioane cu balaste, 5.5milioane fara balaste.
Comment
-
-
Multumesc
Multumesc pentru tot, Daniel.
Recomand 100%.Attached Files
Comment
-
Originally posted by mdaniel76 View PostSe cunosc dezavantajele unui bec xenon montat direct in farul masinii. Lumina nu este focalizata ci este imprastiata in toate directiile.
Kitul Bixenon de generatia a 3-a cu lupa elimina aceste dezavantaje, trecerea de la faza scurta la faza lunga facandu-se prin intermediul unei clapete electromagnetice.
Spre deosebire de alte proiectoare cu lupa, acesta are tipul de raza proiectata conform standardului ECE pentru Uniunea Europeana.
Esteun model ce este prevazut pt a se monta pe farurile cu bec H4.Kitul contine proiectoarele cu lupa, bec xenon 5000K, cablurile de conectare, slim digital ballast 35W, inel angel eye culoare alba. pret 7milioane cu balaste, 5.5milioane fara balaste.
Comment
-
Mai baieti explicatimi si mie va rog cum va puneti voi lupe cu xenon pe logan,avand in vedere ca la revizie ala te pune sa le dai jos si rar la fel se ia de tine mi-am dorit si eu asa ceva pana am dat peste legiile astea care interzic asa ceva...deci un raspuns concret pot primii?
Comment
Comment