[Vand] Leduri Pozitie Smd 20 Ron

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [Vand] Leduri Pozitie Smd 20 Ron

am doar 3 seturi momentan de led cu 4 smd ..pret 20 ron set....nu se incalzesc si au lumina puternica alba 5000 k ...daca mai vrea lumea am sa aduc mai multe si pot aduce si alte modele ......am sa vad cum stau cu cererea pt mai multe info 0745538663 mihai
    Attached Files

vreau si eu un set

scuze de dublu post dar vreau sa anunt persoana ca are P M ca vad ca are doar doua posturi pana acum
    Last edited by cata29; 30 September 2010, 22:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cata29 View Post
      vreau si eu un set

scuze de dublu post dar vreau sa anunt persoana ca are P M ca vad ca are doar doua posturi pana acum
      maine le trimit

Comment

mai ai leduri de pozitie? dar leduri de ceasuri bord ai cumva?

Comment

Originally posted by Avoss View Post
          mai ai leduri de pozitie? dar leduri de ceasuri bord ai cumva?
          ai pm ....

de bord inca nu am dar daca este cerere pot aduce dar trebuie sa cumpar 100 buc si numai o culoare daca sunt mai multe macar 4 pers inter de culoare alb si rosu incerc sa aduc la un pret de cred undeva la 1-2 lei ledu dar ma inter si anunt .......pt sa aduc mai multe tipuri dar dureaza cam 2 sapt sa aduc pana imi fac un stock cat de cat .....va tin la curet cu ce mai primesc

Comment

buna,sunt si eu interesat de un set de leduri de pozitie daca mai ai da-mi un pm!!!Multumesc!!!

Comment

la galati sau montat multumit recomand si la alte persoane

Comment

mersiii am sa primesc mai multe in 1 sapt si o sa fie si alt model

Comment

Eu as vrea becuri pentru stop frana si semnalizare.
                  Cele cu soclu T21 dar sa fie cu SMD
                  1.6 16V

Comment

Am montat si eu ledurile de pozitie.Foarte multumit,recomand ,baiat de incredere!!!!!!!

Comment

Originally posted by B1zar View Post
                      Eu as vrea becuri pentru stop frana si semnalizare.
                      Cele cu soclu T21 dar sa fie cu SMD
                      momentan nu am dar incerc sa aduc si asa ceva dar is cam scumpe daac reusesc sa vb si sa imi faca un discount te anunt pana luni si cu pret

Comment

Aceste becuri nu se potrivesc si la plafoniere, exista riscul de a parli instalatia? Originalele sunt cam chioare.

Comment

salutare. Vreau si eu 3 leduri de pozitie pentru a le pune in plafoniera.Astept raspuns daca mai ai, sa iti pot da adresa pe PM.
                          sigpic

Comment

Originally posted by iulian_may View Post
                            Aceste becuri nu se potrivesc si la plafoniere, exista riscul de a parli instalatia? Originalele sunt cam chioare.
                            nu exista nici un risc smd nu se incalzeste si se potrivesc si la plafoniera si da lumina puternica

la sfarsitul luni noiembrie am sa am si asa ceva pt plafoniera ..se monteaza usor fara modificari la pret de 25 lei cei care doresc sa imi dea pm sa stiu cate sa comand
                            Last edited by fairplaybiker; 24 October 2010, 00:21. Reason: Automerged Doublepost

Comment

am primit mai multe seturi si mai variata oferta ...tot cele vechi la 20 ron la logan ph 1 ,sunt cu mai multe smd 10 la 25 ron care is mai bune pt logan ph 2 si pt plafoniera cu 30 ron care se monteaza usor si repede

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_PkrqcftBtHM/TNQnGdxdoVI/AAAAAAAAALI/IfuWD3VedOY
                              /DSC00660.JPG[/IMG]

0745538663 mihai

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google