Statie auto Toxic TX-1000, 1000W putere totala.
4x250W, 2x500w, 1x500w + 2x250W, siguranta de 30A, protectie la suprasarcina, scurt-circuit si supraincalzire, MOS-FET, Low-pass Filter,High-pass Filter,Crossover.
Subwoofer Mac Audio Ice Fire 125
* diametru difuzor: 25 cm / 10''
* putere RMS: 180W RMS / 360W max
* impedanta: 4 ohmi
* raspuns in frecventa: 18 - 250 Hz
* SPL: 92 dB
* dimensiuni: 325 x 385 x 570 mm
Le am de aproximativ 6 luni, functioneaza perfect, sunet ok insa le folosesc prea putin si mananca loc degeaba in portbagaj.
Statia de cand am cumparat-o a avut mici probleme cu suruburile unde se prind cablurile de alimentare adica se invart in gol la un moment dat. Nu am avut destul timp la dispozitie si maruntisurile necesare ca se rezolva destul de usor.
Dau bonus daca vreti cablurile(de la player la statie + alimentarea statiei de la baterie + cablu alimentare subwoofer) dar cum le am trase pe sub mocheta va trebui sa aveti rabdare pana le scot
Se face proba pe masina mea la achizitionare.
Pret: 450 LEI(RON)
Contact: aici sau de preferat pe PM / pt "urgente": 0730.019.160
Singurele schimburi de care sunt interesat:
1. placa video 5770 in garantie
2. faruri cu lupa pentru logan in genul celor din poza atasata
4x250W, 2x500w, 1x500w + 2x250W, siguranta de 30A, protectie la suprasarcina, scurt-circuit si supraincalzire, MOS-FET, Low-pass Filter,High-pass Filter,Crossover.
Subwoofer Mac Audio Ice Fire 125
* diametru difuzor: 25 cm / 10''
* putere RMS: 180W RMS / 360W max
* impedanta: 4 ohmi
* raspuns in frecventa: 18 - 250 Hz
* SPL: 92 dB
* dimensiuni: 325 x 385 x 570 mm
Le am de aproximativ 6 luni, functioneaza perfect, sunet ok insa le folosesc prea putin si mananca loc degeaba in portbagaj.
Statia de cand am cumparat-o a avut mici probleme cu suruburile unde se prind cablurile de alimentare adica se invart in gol la un moment dat. Nu am avut destul timp la dispozitie si maruntisurile necesare ca se rezolva destul de usor.
Dau bonus daca vreti cablurile(de la player la statie + alimentarea statiei de la baterie + cablu alimentare subwoofer) dar cum le am trase pe sub mocheta va trebui sa aveti rabdare pana le scot
Se face proba pe masina mea la achizitionare.
Pret: 450 LEI(RON)
Contact: aici sau de preferat pe PM / pt "urgente": 0730.019.160
Singurele schimburi de care sunt interesat:
1. placa video 5770 in garantie
2. faruri cu lupa pentru logan in genul celor din poza atasata
Comment