[VAND], [SCHIMB] 4 Roti Aliaj Logan Cu 4 Roti Tabla

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ofer 4 jante de tabla fara anvelope pe jantele tale fara anvelope +400 ron daca e ok astept PM

Comment

Nu le mai dau la bucata asa ca cele 2 variante raman:

Varianta vanzare:
      1 buc janta + capac+antifurt+valva+ cauciuc Debica Navigator 185/65/15 1 (folosita 20000 km; dot 2008)
      1 buc janta + capac+antifurt+valva+ cauciuc Debica Navigator 185/65/15 1 (folosita 20000 km; dot 2008)
      1 buc janta + capac+antifurt+valva+ cauciuc Montana 801 f uzat
      1 buc janta + capac+antifurt+valva+ cauciuc Kormoran 801 f uzat
      1 buc cheie antifurt

Pret vanzare pentru tot ce este mai sus - 900 lei

Varianta schimb:

-schimb jantele mele de aliaj (4 buc) +2 anvelope debica navigator 1 (folosite 20.000 km)+1 montana+1 kormoran (ambele f uzate) contra jantele voastre de tabla+550 lei

tel: 0748.268.125 - Bucuresti

Am si cheie pentru antifurt dar pot sa o dau doar in cazul in care cumparati toate cele 4 jante.

Trimit in provincie doar dupa plata anticipata (si doar prin curier)

Comment

Un pret pentru jante, toate 4 + capace, fara cauciucuri?
        Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

720 lei+manopera de dezechipare a rotilor (cauciucurile sunt montate pe jante)

Comment

- am decis sa le dau si pereche (cate 2) - 400 lei (cele incaltate cu montana si kormoran) si 570 lei cele incaltate cu debica navigator;

- dau si jantele separat cu capace si antifurt+cheie la pretul de 730 lei

Comment

anunt valabil

Comment

vand toate 4 jantele+capace+antifurt+cheie - 700 lei; optional cele 2 anvelope Debica Navigator - 200 lei

eventual schimb cu jante tabla (originale, impecabile) + 350 lei

Comment

vand toate 4 jantele+capace+antifurt+cheie - 700 lei; optional cele 2 anvelope Debica Navigator - 200 lei

eventual schimb cu jante tabla (originale, impecabile) + 350 lei

Comment

jante de tabla+350lei si mii le dai fara cauciucuri?
                    Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

De acord, dar cum facem cu transportul pentru ca eu sunt in Bucuresti?

Pe cele 2 cu anvelopele uzate, poti sa ti le dau cu tot cu cuciuce.

0748.268.125

Comment

anunt valabil

Comment

vrei un schimb cu jante de tabla plus un woofer crunch 400 rms..?

Comment

4 table fara cauciucuri si dif (rulate aprox 10mii km) ma intereseaza doar jantele

Comment

revin cu o noua oferta jantele mele si o diferenta de 250 lei pe jantele tale fara anvelope ? ale mele nu sunt strambe lovite sa-u indreptate

Comment

schimb cu jante tabla (originale, impecabile) + 350 lei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google