[VAND] Dacia Supernova Rapsodie 1.4 - 31.000 KM!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• [VAND] Dacia Supernova Rapsodie 1.4 - 31.000 KM!

Va salut!
    Se vinde Dacia Supernova Rapsodie 1.4 Benzina 75 Cai
    An fabricatie: 2001
    Culoare: Silver diamant metalizat
    N-a fost avariata.
    31.008 KM Reali -> Masina a fost tinuta in garaj si este scoasa de tata 1 data pe saptamana pentru a merge 30km la tara pe drumul E58 si la cumparaturi la supermarket. Drumurile lungi le face cu mine, uneori nu e scoasa din garaj decat la 2-3 sapt.
    Tapiretiile nu sunt patate sau agatate.
    Practic tata e ca un batranel ce se urca in masina, merge la tara, vine inapoi si o spala pentru ca s-a pus putin praf in cei 30 de km.

Imbunatatiri:
    Cd player Mp3 Pioneer + 4 difuzoare pioneer.
    Set de Jante Aliaj Dacia
    Aparatori de noroi.

Masina vine cu 1 set de roti de vara - pneuri de vara + jante aliaj si 1 set de iarna - jantele originale + pneuri de iarna.
    Placutele de frana au fost schimbate acum 3 luni.
    Pretul include toate seturile de roti.
    Masina e simplu impecabila, cand am fost la dacia service pentru schimbarea placutelor acum 3 luni ma intrebau cum de se afla in stare asa buna.

Stabilim orice intrevedere la telefon, nu ezitati! Accept orice test, daca doriti mai multe poze va fac cate vreti smile.gif

Tudor Dale
    0742 386 338
    tudor.dale[at]gmail.com

2300 Euro
    Attached Files

frumoasa taica miu avea una de servici avea saraca 250 de mii de km si ce viata avea in ea masina buna nu sa fac reclama

Comment

Merci de apreciere !

Comment

Up !!!!

Comment

Up we go

Comment

Up for it

Uitasem sa precizez: Are si Alarma
            Last edited by thedude; 22 October 2010, 08:32. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Supernova Up!

Comment

Care-i rostul vanzarii unei masini de 10 ani, tot marca Dacia, inferioara unui Logan, pe un forum Logan?
                Crezi ca vei gasi cumparatori aici?
                Ai avea mai multe sanse pe site-urile specializate. Nu cred ca viseaza nimeni sa cumpere o supernova, de 10 ani, cu bani de solenta/Logan.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                  Care-i rostul vanzarii unei masini de 10 ani, tot marca Dacia, inferioara unui Logan, pe un forum Logan?
                  Crezi ca vei gasi cumparatori aici?
                  Ai avea mai multe sanse pe site-urile specializate. Nu cred ca viseaza nimeni sa cumpere o supernova, de 10 ani, cu bani de solenta/Logan.
                  1.Consider ca printre persoanele ce acceseaza acest forum sunt si unele interesate de modele mai vechi.
                  2.Totusi, orice pret e negociabil.
                  3.Trebuie luate in calcul uzura, starea, kilometrajul.

Daca socotesti ca deranjez comunitatea, nu voi mai da UP.

Multumesc
                  Tudor Dale

Comment

Btw, Am fost astazi prin targ si am vazut si am vazut o supernova rapsodie tot argintie.
                    Parbriz crapat, rugina din plin, manere usi deteriorate, 84.000KM la 1000 euro.

Cred ca diferenta se justifica, asta avand ~31.000KM, e tinuta in garaj si arata dupa cum se vede bine in poze!

Comment

Bre, eu doar ti-am dat un sfat, daca doresti sa o dai si nu sa stai cu ea.
                      Nu deranjezi nici o comunitate.
                      Doar am incercat sa-ti explic putin profilul psihologic al cumparatorului, caci cea a vanzatorului este evidenta.

Comment

as fii cumparat-o eu, daca ar fii in apropierea bucurestiului.

Comment

Originally posted by boboc_bobocik View Post
                          as fii cumparat-o eu, daca ar fii in apropierea bucurestiului.
                          Este legatura directa Bm - Bucuresti din cate stiu si te-ai intoarce cu masina

Comment

UP!!!!!!!!!!!

Comment

buna prezentarea masinii, dar daca la cei 9 ani ,cred,are doar 31...km se pare ca a fost ingrijita dar masina este putin veche,pretul cerut este destul de mareee,as fi luato eu daca negocierea ei ar fi ajuns undeva mult mai jos...astept un raspuns chiar si pe privat
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google