valabil in continuare! se accepta schimburi in functie de oferta!
[Vand] Urmatoarele:
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
valabil in continuare! se accepta schimburi in functie de oferta! nu este nimic de ascuns/ tot ce se poate vedea se vede in poze!
cititi cu atentie si vizionati atasamentele!
preturi noi!
stopuri fumurii - 100 lei
stopuri fara circuit becuri - 30 lei
discuri Brembo - 80 lei
set difuzoare JBL - 90 lei
preturi finale!
Comment
-
Originally posted by d_anny_10 View Postvalabil in continuare! se accepta schimburi in functie de oferta! nu este nimic de ascuns/ tot ce se poate vedea se vede in poze!
cititi cu atentie si vizionati atasamentele!
preturi noi!
stopuri fumurii - 100 lei
stopuri fara circuit becuri - 30 lei
discuri Brembo - 80 lei
set difuzoare JBL - 90 lei
preturi finale!
Comment
-
nu-ti pot spune sigur daca merg pe dci! masoara-le si vezi ce ai! pe mai toate siturile, dimensiunea de 238 mm sunt indicate la motoriarea 1.4 fara abs! eu am 1.4 fara abs si am 258-259mm diametru nu mai stiu exact! cum am mai spus in posturile anterioare discurile sunt pline (ne-ventilate)! numai bine!
Comment
-
Originally posted by ynp_46 View PostJane... nu stiu unde ai vazut tu discuri de frana aerate poate ventilate
Comment
-
ce sa fie rezervate...) sunt ca si date deja..sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
s-au dat ambele seturi de stopuri!
- raman la vanzare:
= Discuri Noi BREMBO - 90 lei
= Set difuzoare JBL 16,5cm - 90 lei
- au fost si sunt folosite cel mult 30% din capacitatea lor / se da in ele doar cu player-ul!
= Discuri Noi BREMBO - 80 lei
= Set difuzoare JBL 16,5cm - 80 lei
- au fost si sunt folosite cel mult 30% din capacitatea lor / se da in ele doar cu player-ul!
Comment
-
s-a dat tot mai putin difuzoarele JBL!
difuzoare JBL 16,5 cm - 80 lei pret fix
la anunt se adauga o cotiera Speed - copie fidela a celei originale (ma rog! difera putin materialele) asadar si prin urmare!
- cotiera Speed -50 lei
- difuzoare JBL - 80 lei
Comment
Comment