Vand Set 2 Becuri H4 Cu 68 LED'uri SMD

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Set 2 Becuri H4 Cu 68 LED'uri SMD

Vand set 2 becuri H4 cu 68 LED'uri SMD
    au culoarea alba exact ca xenonul,precizez ca sunt noi,am atasat cateva poze sa va faceti idee .

pret 100 ron

tel: 0767370001
    id: sergiu_34
    Attached Files

Daca ai putea face poze si de pe locul soferului sa se vada cu lumineaza, ar fi foarte bine.Sa aperam ca nu ne inseli increderea si faci poze la alte becuri. Scuze daca am suparat.
    Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

stai ca nu prea inteleg! h4? si merg ambele faze (scurta , lunga)pe bec cu leduri! nu prea cred .... sper sa ai tu dreptate!
      kykerul!

Comment

Teoretic e foarte simplu , ar trebui sa mearga pe acelasi principiu ca cele normal , sa se aprinda partea de sus pentru faza scurta si toate ledurile pentru faza lunga ...no offence dar personal nu am incredere in becurile de genul asta , am vazut pe matiz si pe logan genul asta si sunt o apa de ploaie , lumineaza mai slab decat proiectoarele , dar poate depinde de producator , cine stie, bafta la vanzare...
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Nu sunt bune de nimica, eventual numai de daylight dar noaptea nu se vede nimica cu ele pe drum .
          sigpic

Comment

Subscriu la ideea lui Bad_Wolf. Vazut becuri cu led in proiector. Vad la 1 m in fata masinii.
            The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Originally posted by MANOLESCU M View Post
              Daca ai putea face poze si de pe locul soferului sa se vada cu lumineaza, ar fi foarte bine.Sa aperam ca nu ne inseli increderea si faci poze la alte becuri. Scuze daca am suparat.
              becurile lumineaza destul de bine.

Originally posted by ot11exc View Post
              stai ca nu prea inteleg! h4? si merg ambele faze (scurta , lunga)pe bec cu leduri! nu prea cred .... sper sa ai tu dreptate!
              becul are soclu de H4 dar el propiu-zis merge decat pe o singura faza adica se aprind toate ledurile deodata decat cand actionezi faza lunga
              Last edited by sergiu34; 19 October 2010, 18:15. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by sergiu34 View Post
                becurile lumineaza destul de bine.

becul are soclu de H4 dar el propiu-zis merge decat pe o singura faza adica se aprind toate ledurile deodata decat cand actionezi faza lunga
                anuntul numai este valabil,becurile s-au vandut.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google