Cum spune si titlul vand jante mega drive , arata impecabil . Pret 800 ron usor negociabil
[Vand] Jante Mega Drive Folosite
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Salut.
Eu inteleg ca"vinde doar jantele"fara amvelope
Dar el poate confirma,poate nu am inteles eu romaneste
Scuze de off.
UP!!!!!!!!!!!!
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
ma intereseaza fara gume ! ... zgarieturi, indoitituri prezinta ?
Comment
-
domnul e indisponibil momentan reveniti
ps: alea sunt art
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
si foarte important:
Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.
domnu, aici suntem seriosi ... ai gresit forumulLast edited by DeLuXe; 23 October 2010, 22:15.sigpicMy ride
Comment
-
sunt mega drive nu art.asa am avut si eu la fel.su nt foarte bune ..se merita.up up.si de la mine.
iar cu exfoliatul ale mele aveau 3 ani ..si nici urme...daca vreti s a arate bine nu le folositi iartna.am vazut jante facute de oz la 16 mil exfoliate dar folosite iarna.asa ca....numai bine.sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
off: eu am 134.000km cu jantele originale si sunt tipla aproape ( exceptand micile zgarieturii) si am mers si iarna cu ele ... in mod normal, daca sunt de calitate nu au voie sa se exfolieze
Comment
-
Originally posted by DeLuXe View Postdomnul e indisponibil momentan reveniti
ps: alea sunt art
Importator direct de jante auto, accesorii și piese de tuning, oferind o gamă variată de produse de înaltă calitate pentru pasionații de automobile. Descoperă selecția noastră diversificată și beneficiază de soluții fiabile pentru îmbunătățirea aspectului și performanței vehiculului tău.
si foarte important:
Jante dacia logan OZ,BBS,AEZ,ALLESIO,BORBET,DEZENT,DOTZ,ENZO,EXCITE,WOLFRACE Tires PIRELLI,MICHELIN.
domnu, aici suntem seriosi ... ai gresit forumul
Scrie pe ele sunt MegaDrive.
Nu iau apararea nimanui, dar daca tu crezi ca 50 RRY si grutzz este una si aceeasi persoana, cred ca te inseli colegu'... ai blocat omul sa nu mai intre pe forum degeaba.Last edited by stefan.dse; 24 October 2010, 17:41.sigpic
Comment
-
nu, eu am pus linkul de la grutzz sa citeasca lumea despre jante, despre calitatea lor, nu sa ii stric omului treaba, sau ceva strict la jantele in vanzare, sunt impecabile, excelent, nu sunt? sufera consecintele
despre art sau mega drive ... eu le vad identice, o fi megadrive, trebuie sa scrie pe janta gravat, nu sticker
3 la mana, nu am comentat pretul si nici produsul domnului rry, care dupa cum nu sti, dar afirimi, a fost banat din alte cauze
succes la vanzaresigpicMy ride
Comment
-
Las-o asa (apropo, n-are logica si te contrazici putin).
Oricum am aflat de ce a luat ban.
Sorin, spor la vanzare!!!Last edited by stefan.dse; 24 October 2010, 20:12.sigpic
Comment
-
DA jantele sunt la vanzare fara cauciucuri, 4x100, 15"
Delux - ART inseamna Alfa Rom Trans, este o firma care le importa si isi pune pe ele marca lor ca si reclama , dar sunt Mega Drive, sa sti ca-l confunzi cu o alta persoana nu-i GRUTZZ asa cum crezi tu si-ti confirm ca-i fratele meu
pentru cei interesati pretul este de 800 RON, usor negociabil
Comment
Comment