De Vanzaaree !!!!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu stiu de ce, topicul asta are aproape un an . nu cred ca mai raspunde cineva la el, si cred ca le-a dat demult ;)
    sigpic

Comment

poate ca alti fac posturi pe topicu asta l-a asta nu te-ai gandit?
      Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

Cu siguranta tu iesti unul dintre cei care posteaza numai pentu numarul de posturi.

Comment

care e ultimul pret la alea ovale mari?
          sigpic

Comment

eu votez un ban lui MCD pt post hunt si off topic .
            de 2 zile incoace vad numai thread-uri vechi scoase de la naftalina de tine .. cu posturi fara rost .

sigpic

Comment

Sunt nou pe forum si doar citeam, de unde sa stiu yo de cand topicu facut....si nu te mai da asa rotund...vii tu cu ideei deastea
              Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.

Comment

unde era justitiarul....Te deranjeaza atat de rau ? Ultimul post al proprietarului a fost in luna decembrie 2008. Poat pentru unii a trecut un an de atunci insa realitatea e alta !
                Last edited by Thejock3r; 9 February 2009, 23:54.
                sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

hopa !!! citind prin topicuri am dat de perechile mele de difuzoare de acum ceva timp...sau vandut de mult dragilor ca painea calda, la mine toate pleaca mai la jumate de pret sau chiar mai putin in unele cazuri! le-am avut candva numai de distractie pentru galagie multa, cred ca va dati seama ce anarhie faceau numai pe medii si inalte toate 8 buc...

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google