[Cumpar] Urmatoarele Piese...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

tunelul mar interesa dar sa vad si eu cum arata restul le-am deja pe masina...
    sigpic

Comment

deci in continuare cumpar difuzor bara spate phase 1-ofer 50-60 lei nou,nu original,tunel frina de mana cel cu butoanele incalzire,joystick,butoane elec spate-ofer pret neg dupa oferta...
      sigpic

Comment

inca cumpar ce este in postul de mai sus,plus 4 buc genti sinaia fara cauciucuri astept oferte.........
        sigpic

Comment

up,up................
          sigpic

Comment

genti sinaia cu tot cu cauciucuri dunlop sp sport 01 as avea eu. cat oferi? pozele cu jantele sunt pe topicul masinii mele, la mine la semnatura.

Comment

butoane electrice de spate am eu la 50 ron cu tot cu suport. daca le vrei astept pm.
              Attached Files

Comment

sus cu cumparaturile, update la cumparaturile ramase,mai cumpar doar:protectii aripi 4 buc-noi,capace roti phase2-4 buc noi...

plus o pereche sticle(plasticuri) faruri ,doar sticlele si un pret va rog.
                Last edited by MIRCEA 97 GMB; 30 January 2011, 16:12. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

Set protecti aripi-55lei
                  Attached Files

Comment

protectii aripi 4 buc-noi,capace roti phase2-4 buc noi...
                    sigpic

Comment

dany_av ramane valabil ce am vb,axscu o viitoare colaborare
                      sigpic

Comment

oferta protectie aripi -pret=45 ron

Comment

am achizitionat si butoanele electrice spate de la dany_av sint ok cu suport,acum in acest moment mai caut: 4 capace phase 2 ,noi,si protectiile aripi set,astept ofertele voastre.
                          sigpic

Comment

update la produse ,multe le-am achizitionat deja,caut acum urmatoarele :cabluri electrice ptr macarale electrice fata cele cu mufe cu tot-astept foto ptr cine vinde,tablou de bord cu folii albe si 0 km nou-ptr care ofer max 120 lei...

up,up.................
                            Last edited by MIRCEA 97 GMB; 28 February 2011, 13:46. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

mai cumpar doar,cabluri macarale electrice,fata astept oferte....
                              sigpic

Comment

sau cumparat cablurile,mai bine zis sau facut...cumpar ambele capace de sub volan,noi astept oferte.ms

sau cumparat si capacele de sub volan
                                Last edited by MIRCEA 97 GMB; 4 March 2011, 13:11. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google