Vand Diverse

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Diverse

Se vand urmatoarele produse:

1.Radiocasetofon 4*15 w(Philips cred) de pe Logan,tehnic impecabil,aspectul il vedeti in foto.Se da impreuna cu codul de deblocare

Pret: 75 lei

2.O pereche de difuzoare ITT,17,5 cm diametru,putere 25 w/4 ohmi,nereparate,as putea spune in stare impecabila.Pt. aspect si detalii aveti foto.

Pret: 90 lei

3.O pereche de difuzoare JBL Gto 526e,13 cm diametru,2 cai,nereparate.Pt. aspect si detalii aveti foto.

Pret:90 lei

Attached Files

Difuzoarele s-au vandut.Se adauga urmatoarele produse:

1.Faruri Angel Eyes pentru Dacia Logan.Sunt noi (le-am primit cadou),nefolosite,nezgariate,cu folia de protectie pe ele.Vin cu becuri H1.Aveti foto cu farurile,iar pt alte detalii folositi forumul.Pretul este pt. ambele faruri.

Pret:250 lei

2.Suporti de plastic (2 bucati) pt. difuzoarele de pe Logan.Le voi curata de praf si voi atasa si fotografii cu ele.

Pret:30 lei ambele

3.Doua difuzoare Blaupunkt,cele originale de pe Logan,in stare foarte buna.

Pret:30 lei ambele

4.Radiocasetofon stock de pe Dacia Logan,Philips(cred),putere 4*15 w,in stare tehnica foarte buna,detin codul de deblocare.Ca aspect atasez foto pt. a va face singuri o idee.Pt. alte detalii folositi forumul.

Pret:60 lei

"Am citit regulamentul si sunt de acord cu el"
    Attached Files

Comment

Salut, asa cum am vorbit la telefon ma intereseaza farurile si casetofonul, eventual si boxele. Discutam la 7

Comment

Se poate inchide.Multumesc

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google