If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut,
Asa este, nu ma pricep prea mult la anvelope, o fi de bine, o fi de rau eu le dau ca imi trebuie o dimensiune mai mica ( talon 60) . Pana acum am stat numai cu cele din fabrica pt. ca nu o foloseam iarna.
Una noua este 32.17 euro cu TVA. = 138.8 ron NOUA.
Gandeste iar pretul, daca nu, se inchide.
Citeste aici, in speta punctul 8.
8. Nu agreem preturi mai mari decat pe piata sau oferte de produse care nu se aseamana descrierii din thread-ul de vanzare."Teparii" vor fi penalizati.Inainte sa postezi cauta pe un motor de cautare pretul real al produsului.Aceasta regula este valabila si pentru cumparator dar si pentru vanzator.
Daca iti permiti sa te duci pana in Radauti si sa iei la acel pret, treaba ta.
FYI, nu vreau sa fac bisnita cu ele. Mi-au mai ramas 2 si se dau oricum sub acel pret. Toate 4 au costat 615 lei ( pe bon fiscal) si stii foarte bine ca acum toti "afaceristii" care au o vulcanizare sau un magazin de piese auto profita la maxim acum de lege si au "nesimtit" preturile.
Daca ai de anul trecut anvelope de iarna probabil ca nu te-ai lovit de acest fenomen.
Avand in vedere cele din attach nu exista motive de a inchide anuntul. Pretul final comunicat celor care m-au contactat in pm a fost 250 lei pentru cele 2 anvelope.
Numai bine!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment