[Vand] Cotiera Speed Pentru Logan Si Sandero.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mario_09 ai pm
    Tudor a plecat spre tine.
    Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

• ai pm si tu

Comment

• Te-am sunat si ieri si azi......mai trimiti cotiera sau nu ? Sa stiu si eu cum ma organizez. Daca nu ...sa ma orientez si eu in alta parte.

Comment

• cosmin e trimisa ar trebui sa fi ajuns.Verifica la posta te rog

Comment

• Of cu Posta Romana . Sa ajunga coletul pe data de 9 si nici pana azi nu au fost in stare sa trimita un aviz ceva sa stie omul ca are pachet la posta.
            Am preluat pachetul , in cursul zilei de azi sper sa o si pun :P . Multumesc inca o data. O zi buna

Montat (cu putin ajutor ) , multumit. Recomand !!!!
            Last edited by cosmin24; 15 September 2011, 14:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• multumesc pentru cotiera domnu flavius. recomand ! spor la vanzare in continuare
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• multumesc de feedback tudor.
                Spor la montat.
                sus cu cotierele

Comment

• Am trimis si eu datele flavinho
                  sigpic

Comment

• multumesc costel.luni pleaca spre tine.

Comment

• sus cu ele

Comment

• am primit si eu avizul maine le ridic

Comment

• super user

eu am cotiera de 6-7 luni si nu am avut nici o problema cu ea. Singura a fost montajul care a durat vro 3 ore dar i-am dat de cap.
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

• Partea de deasupra este acoperita cu piela naturala sau sintetica? Astia de la Dacia ce vand ca producator de cotiere, ca vor o caruta de bani pe ele 250 lei?

Exista vreun producator care sa confectioneze cotiere care in partea din spate, sa permita introducerea scrumierei? Am vazut ca majoritatea le fac patrate si se aseaza prost peste zona rotunda destinata scrumierei.

Comment

• vyalli multumesc
                              winnie cotiera e acoperita cu vinilin nu piele la banii astia.Cea vanduta la dealeri e scumpa ca si orice accesoriu de acolo.Referitor la partea din spate au fost care au decupat cu un cutter pt a avea acces la sup pahare...

Comment

• cred ca partea din spate ar putea fi deformata prin termoformare cu o presa special facuta si incalzita treptat ca sa nu se inmoaie sau topeasca plasticul. taiatul cu cutter duce la o tiganie (parerea mea).

mersi pentru informatii.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google