sus cu ele
[Vand] Cotiera Speed Pentru Logan Si Sandero.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
In data de 5 mai voi fi pe traseul Arad-Deva-Sibiu-Rm Valcea-Pitesti-Bucuresti iar in 6 retur.
Daca cineva de pe traseu doreste ceva i le aduc cu placere scutind astfel taxele de transportVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
In data de 5 mai voi fi pe traseul Arad-Deva-Sibiu-Rm Valcea-Pitesti-Bucuresti iar in 6 retur.
Daca cineva de pe traseu doreste ceva i le aduc cu placere scutind astfel taxele de transportVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
lolisor maine o poti ridica de la posta.
Comment
-
Comment
-
salutare !
sambata am intrat in posesia cotierei, exact asa cum stabilisem inainte cu flavius.
seriozitatea si punctualitatea sunt cuvintele care il descriu pe flavius!
am sa revin si cu poze dupa ce o sa am timp sa o montez ( sper sa reusesc ).
merci si toate cele bune,"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
-
Originally posted by flavinho View PostMultumesc burgerpolo.Spor la montat.
Sus
asa cum am promis, atasez pozele, am reusit sa montez cotiera, am avut ajutor 80% la montaj.
montajul a durat 30-40 min , fac un refresh si la pozele care au ajutat foarte mult la realizarea montajului, multumirile merg catre colegul Cristi Streulea pentru acestea.
sunt foarte multumit de cotiera, luati cu incredere , omul de nota 10.
multa bafta tuturor!"pentru ca prietenii stiu intotdeauna de ce" :signBRG3dot:
Comment
Comment