Salut, am un Nissan Pathfinder cu motor 3,5 V6, pe ea cand am luat-o, am gasit montata o instalatie de gaz secventiala Milano, injectoare Matrix, CDI- ED INJ 01, mufa de conectare are 8 pini si este cea din poza atasata. As avea si eu nevoie de cablu interfata pe usb, softul de la Milano (softurile de la Milano pt ca nu stiu care imi trebuie exact, din ce am observat, nu toate functioneaza cu CDI-ul meu) si eventual un manual sau tutorial privind setarile care se fac si cum se fac. Multumesc!
[VAND] Interfete Pentru Instalatii GPL Pe USB
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Aici e un topic de vanzarte interfete.
Totusi ti-am raspuns si pe email. Sa-ti fie de folos.
Doar putina rabdare daca ai fi avut...
Comment
-
Salut, am o instalatie Stag 200 cu firm. 6.7 din fabrica, am facut o interfata si am incercat un update de firmware. Problema e ca a aparut o eroare in timpul update-ului iar acum desi ma pot conecta la controller imi da eroare. Tind sa cred ca e ceva in neregula cu interfata ca a mers bine de cateva ori iar in rest mi se tot deconecta dupa vreo 10 secunde. Crezi ca daca iau o interfata de la tine, pot rezolva problema, sau mai bine merg in service?Attached Files
Comment
-
Teoretic, chiar daca se intrerupe update-ul se poate relua. Daca se intrerupe conexiunea, se schimba situatia, caci nu va sti sa finalizeze update-ul.
Eu inca n-am intalnit asemenea problema.
iti trimit si PM.
Comment
-
Originally posted by jagoman View PostAici e un topic de vanzarte interfete.
Totusi ti-am raspuns si pe email. Sa-ti fie de folos.
Doar putina rabdare daca ai fi avut...
Originally posted by jagoman View PostPentru marini nu am soft.
Mufa seamana cu mufa de la STAG 300/Milano dar difera ordinea firelor
Comment
-
-
Originally posted by enache_sorin View PostSalut, am o instalatie Stag 200 cu firm. 6.7 din fabrica, am facut o interfata si am incercat un update de firmware. Problema e ca a aparut o eroare in timpul update-ului iar acum desi ma pot conecta la controller imi da eroare. Tind sa cred ca e ceva in neregula cu interfata ca a mers bine de cateva ori iar in rest mi se tot deconecta dupa vreo 10 secunde. Crezi ca daca iau o interfata de la tine, pot rezolva problema, sau mai bine merg in service?
Comment
-
Valabil in continuare:
Interfete GPL:
STAG
Milano
Landi Renzo
tartarini
Stargas
Bigas
DT-GAS
Autronic