[vand] Chiulasa Logan benzina 1.6

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cat ai luat din ea?
    Ating supapele pistonul?

Fa un efort pe viitor si scrie inteligibil...
    Last edited by 77sky; 4 September 2011, 09:05.
    vopsitorie preturi bune

Comment

daca atingeau iti dai seama ca nu mai era de vanzare
      Am luat cat sa se simta si sa nu crape nimic )
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
        despre ce diferenta vorbim ? Nu de alta , dar o chiulasa fara supape numa daca o vand la kg pentru aluminiu )
        daca asta e parerea ta inseamna ca n-are rost sa continuam negocierea ! In alta oridine de ideei scoate supapele din chiuloasa ta si vinde-mi-o la 2,5 lei/kg (parca atat era aluminiu) , asta dupa logica ta ! de altfel degeaba as lua-o la kilogram ca as avea doua chiuloase fara supape , mai bine ma duc si imi iau un set de supape !

Comment

am avut una , daca imi ziceai mai devreme ti-o dadeam la kilogram si bonus 3-4 supape ,am vandut-o cu 70 lei .
          Vezi ca o supapa de origine ajunge la 80 lei bucata evacuare si 100 lei aia de admisie sau invers . Turcisme iei la 2 mil toate 8 .Ca sa comprimi o chiulasa te mai costa 1 mil si ceva . Ca sa ii maresti admisia te mai costa 1 mil si . Ca sa iti bagi supapele in ea ,sa refaci scaune , sa schimbi simeringurile mai costa si alea ca doar nu credeai ca se bat supapele cu ciocanu in chiulasa si operatiunea o poate face orice dorel .Deci dupa parerea mea , cam atat valoreaza o chiulasa fara supape
          Last edited by Cristi_Xp; 4 September 2011, 12:25.
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google