If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am vazut ce ai scris mai susDar ma gandeam ca ai folosit mai mult interfata pe gama dacia si sa-mi spui exact ce face sa stiu ca idee
Prin ce trimiti?Posta?se poate ca transportul sa fie din partea casei?
Numai bine.
@Augustin, pretul este de 70 lei, la care se mai adauga transport prin Posta Romana maxim 10 lei. Varianta recomandata.
Pot sa o pun si la fan, insa parca era vreo 40-45 lei in plus. De asemenea, si mai recomandat ar fi sa vi cu masina si cu laptopul, insa nu stiu cat de rezonabil iesi.
Cat despre reduceri, nu pot sa fac. Uneori in urma unor activitati voluntare sau nu raman cu diferite interfete, telefoane, etc. Interfata sus numita este echivalentul unei plati de 20 E. Uneori ma mai joc cu ea din pasiune... insa in ultima perioada guvernantii ne-au luat si pasiunea.
Se mai adauga doua interfete pe USB. Le-am comandat gresit, trebuiau sa fie seriale, insa au venit pe USB, adica exact ceea ce este nevoie tot la Logan. Pretul ramane neschimbat.
”Adicatelea” anunt valabil!
Asa este.
Am fost prins cu alte nebunii si nu am mai dat atentie acestui anunt.
Prin urmare: Vand interfata diagnoza Kkl-usb 409.1, ce se poate folosi cu softul DDT2000, soft ce stie sa "vorbeasca" destul de bine cu Loganul . Interfata se poate folosi si cu alte softuri pentru alte masini, printre care cel mai important, Vag Com pentru masinile din grupul VAG non CAN(pana la modelul Golf 5)
Pret - 70 lei.
Pot trimite prin Posta Romana - mai se adauga 10 lei si soseste in 3 zile.
Pot trimite prin curier rapid - mai se adauga 50 lei si ajunge in 2 zile.
Spor!
LE: Detalii si la telefon 0766999721. Uneori uit sa intru pe acest forum, inca nu m-am prins cum functioneaza notificarile...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment