[Vand] Suport Ochelari Nou Pentru Logan

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

imbalsamatorule inegrit, era vorba doar de bucata lui (piticului) nu a initiatorului topicului
    sigpicMy ride

Comment

ok frate, sa-mi zici si mie te rog daca e originala Renault
      lipsa text

Comment

buna seara! imi cer scuze pentru tardivitatea acestui raspuns, insa ajung foarte tarziu de la munca si nu mai am nici o urma de vlaga sa mai deschid computeru'; pentru cei interesati de suportul de ochelari, mai am pe stoc cativa (la cerere pot sa mai aduc), sunt originali DACIA-Renault(cum am mentionat si in anunt); cei care deja au luat de la mine, pot confirma acest lucru.
        Ca atare, rog persoanele interesate, sa-mi trimita un email cu datele cu adresa de corespondenta si un nr de telefon pentru a suna in momentul depunerii coletului...taxele postale sunt in jur de 5-6-7 lei, in functie de cat de greu e ambalajul pe care-l gasesc sa vi-l pun la posta.
        Adresa de email este: ralucaa81@yahoo.com sau ma puteti gasi si la nr de tel 0740894247. Mentionez ca sunt din Bacau.

ps: sunt nou pe acest forum,sper ca am nimerit sa postez corect...
        toate cele bune

Comment

a ajuns coletul ...Recomand!!!
          sigpic

Comment

si la mine a ajuns, e ok!
            by Renault, pan la Bucale 29+7.6 taxa postala
            lipsa text

Comment

Va rog de o poza cu el montat pe masina.Multumesc
              sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

a ajuns e ok!Super calitate,recomand cu incredere,revin maine cu poze dupa ce il montez!

Comment

Si eu am achizitionat, rapid promt si marfa de calitate, recomand cu toata increderea, apelati la telefon ca intra mai rar pe forum ! ! ! Upppppp!!!!!
                  sigpic
                  The MVP

Comment

buna ziua!

multumesc tuturor pentru aprecierile pozitive; spor la montat si daca cumva aveti nevoie de vreo precizare in acest sens, ne putem auzi pe privat sau la telefon.

toate cele bune!

Comment

suport ochlari

vine perfect ca turnat,aveti grije cand il montati sa nu aveti firul de la antena in locasul respectiv unde vine suportul.Daca este firul acolo desurubati firul de la antena si il bagati pe o gaura mai in dreapta.Trebuie sa dati parasolarele jos ca sa nu va chinuiti,uitativa pe tutorial cum se dau parasolarele jos(tutoriale cristeluta)
                      Attached Files

Comment

Azi am ridicat si eu coletul.Marfa de calitate si livrata corespunzator.
                        real power..... diesel power by

Comment

mai aveti suport as dori si eu o bucata?

Comment

Arata bine.Inseamna ca o sa dau si eu comanda.Acum nu am nevoie dar am gasit prin torpedou ochelarii si mi-am amintit ca ii pun prin toata locurile posibile
                            sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Am primit si eu coletul. multumesc mult! Montat si foarte multumit. Comanda livrata rapid. Recomand!
                              Attached Files
                              Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

am primit si eu coletul, super multumit, recomand cu incredere.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google