imbalsamatorule inegrit, era vorba doar de bucata lui (piticului) nu a initiatorului topicului
[Vand] Suport Ochelari Nou Pentru Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
buna seara! imi cer scuze pentru tardivitatea acestui raspuns, insa ajung foarte tarziu de la munca si nu mai am nici o urma de vlaga sa mai deschid computeru'; pentru cei interesati de suportul de ochelari, mai am pe stoc cativa (la cerere pot sa mai aduc), sunt originali DACIA-Renault(cum am mentionat si in anunt); cei care deja au luat de la mine, pot confirma acest lucru.
Ca atare, rog persoanele interesate, sa-mi trimita un email cu datele cu adresa de corespondenta si un nr de telefon pentru a suna in momentul depunerii coletului...taxele postale sunt in jur de 5-6-7 lei, in functie de cat de greu e ambalajul pe care-l gasesc sa vi-l pun la posta.
Adresa de email este: ralucaa81@yahoo.com sau ma puteti gasi si la nr de tel 0740894247. Mentionez ca sunt din Bacau.
ps: sunt nou pe acest forum,sper ca am nimerit sa postez corect...
toate cele bune
Comment
-
suport ochlari
vine perfect ca turnat,aveti grije cand il montati sa nu aveti firul de la antena in locasul respectiv unde vine suportul.Daca este firul acolo desurubati firul de la antena si il bagati pe o gaura mai in dreapta.Trebuie sa dati parasolarele jos ca sa nu va chinuiti,uitativa pe tutorial cum se dau parasolarele jos(tutoriale cristeluta)Attached Files
Comment
-
Am primit si eu coletul. multumesc mult! Montat si foarte multumit. Comanda livrata rapid. Recomand!Attached Files
Comment
Comment