Vreau si eu un suport.Mai ai?
[Vand] Suport Ochelari Nou Pentru Logan
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
multumesc inca o data pentru aprecierile pozitive; pentru cei care mai doresc un astfel de suport, ii rog sa ma contacteze fie telefonic la 0741 115815 sau pe email: ralucaa81@yahoo.com. toate cele bune!
Comment
-
Originally posted by ralucaa81 View Postmultumesc inca o data pentru aprecierile pozitive; pentru cei care mai doresc un astfel de suport, ii rog sa ma contacteze fie telefonic la 0741 115815 sau pe email: ralucaa81@yahoo.com. toate cele bune!
Momentan un up mentru marfa. Pentru tine insa...The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson
Comment
-
am montat astazi suportul. Foarte multumit. Recomand.
Comment
-
suportul se monteaza doar pe plafon,sau are posibilitate sa fie prins in tabla,dati niste detalii cei care le aveti montate,sau un link cu tutorial montaj suport ochelari
ca mi-as dori si eu una bucata ,daca este exact ca in poza postuluisigpic
Poate pentru lume ești o singură personă,dar
pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!
Comment
-
Suportul e compus din doua piese...suportul propriuzis si piesa care se introduce in locasul din tabla de sub tapiterie...ceea ce trebuie facut este sa se demonteze suportii care tin parasolarul ca sa poti lucra mai bine...si sa introduci acea piesa in locul destinat ei din plafon...apoi suportul propriuzis se prinde in acea piesa care e in componenta intregului ansamblui...eu mi-am montat dar nu am facut poze...pozitia e cam delicata pentru a face poze si pentru a si intelege ceva din ele.sigpic
Comment
Comment