Vand Break 1997 1.6(dubla carburatie)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand Break 1997 1.6(dubla carburatie)

Cu parere de rau va anunt ca GAD-u se vindepa pa GAD-u , il dau cu tot cu numere...

Vand Dacia Break 1997 , motor 1.6 , dubla carburatie , ambreiaj de 200 , cutie refacuta , punte spate noua , amortizaorae spate noi , planetare reconditionate , jentii de aluminiu +un set de roti de iarna + inca un carburator dublu si un simplu + sabotii spate , pe fata franele sunt noi cu discuri si placute BREMBO...
    Masina este in stare de functionare , rugina nu are , mai trebuie surubarit pe la motor , o garnitura noua de chiuloasa putin chit pe o aripa si e ca nou(ptr o masina de 10ani)
    Are in bord 47000KM dar nu sunt reali... real cred ca are cam 100de mii , cutia e refacuta , motoru e inca sigilat nu sa umblat nici o data in el...
    Masina e dublu antifonata deci cu rugina nu veti avea probleme...
    Bord CN3 , proiectoare ceata...

Pret Negociabil... Nici nu stiu cat sa cer

Attached Files

sigpic

imi pare rau dar nu gasesc poze nu am nimic de ascuns , o dau ca atare cu o aripa putin stramba si una putin zgariata de dusmani...
    daca cineva e e interesat ii fac poze... acum masina e la bunici in curte

sigpic

Comment

Sonykel, cat vrei pe jantele din aliaj? Am un prieten interesat. in ce stare sunt?
      numar secundele

Comment

jentile nu sunt intro stare buna... si oricum nu le dau decat cu tot cu masina

sigpic

Comment

UP UP ghidi , ghidi

sigpic

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google