Cine are becuri pt plafoniera, albastre? Am cautat peste tot acest tip de becuri (ca am vazut ca sunt E1, de 5W) si nici macar albe nu am gasit.....albastre nu mai zic. Cine vinde asa ceva, eu sunt din Buc, chiar m-ar interesa, dar albastre sa fie. Cine are asa ceva, sa-mi dea un PM....si daca are si niste poze cu ele in "actiune" sa vad si eu cum si cat lumineaza, ar fi si mai belea. Va salut
Becuri plafoniera E1,5W albastre
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vezi aici ce se poate face cu ledurile in plafoniera: http://www.loganclub.ro/forum/showpo...&postcount=204In tara momentan.
Comment
-
Originally posted by blanarucristi View PostCine are becuri pt plafoniera, albastre? Am cautat peste tot acest tip de becuri (ca am vazut ca sunt E1, de 5W) si nici macar albe nu am gasit.....albastre nu mai zic. Cine vinde asa ceva, eu sunt din Buc, chiar m-ar interesa, dar albastre sa fie. Cine are asa ceva, sa-mi dea un PM....si daca are si niste poze cu ele in "actiune" sa vad si eu cum si cat lumineaza, ar fi si mai belea. Va salut
multi nu stiu ca magnificele becuri w5w sunt aceleasi ca si in plafoniera , poziti , torpedou , numar , semnalizare laterala...
deci imposibil sa nu gasesti in bucuresti , ceri becuri albastre pentru pozitie de logan...Last edited by andrei; 22 February 2008, 18:31.
sigpic
Comment
-
Ledul care lucreaza cald nu are viata lunga. Ma refer la ce puneti voi superfluxuri din astea.Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
se recomanda o lucrare "custom", un montaj cu mai multe leduri. Bineinteles, treaba asta nu mai este plug&play ca becul, dar efectul este garantat
ai un nr de tel in semnatura mea, daaca te intereseaza ceva, da un semn
Comment
-
Originally posted by dsign View Postse recomanda o lucrare "custom", un montaj cu mai multe leduri. Bineinteles, treaba asta nu mai este plug&play ca becul, dar efectul este garantat
ai un nr de tel in semnatura mea, daaca te intereseaza ceva, da un semn
Comment
-
Se potriveste asa ceva la plafoniera de la golan?Attached Files
Comment
-
Exact asta vroiam sa zic si eu.. la baiat.. dute in ORICE magazin de piese auto si cere BECURI de pozitie de fapt LEDURI de pozitie pentru Logan sunt cele mai bune si gasesti de toate culorile.. Albe, albastre, verzi, rosii, galbene... etc trebuie sa fie intre 10 si 15 lei perechea de 2 becuri. Numai bineLast edited by KeanuRev; 10 April 2008, 18:26.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Ce gasesti la 10 ron setul....mai bine pui bec. Alea sunt doar asa sa zici ca ai LED-uri ca nu vezi nimic la cum lumineaza. Rivalizeaza cu luminile de ambientPiese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb
Comment
-
Originally posted by Soran View PostCe gasesti la 10 ron setul....mai bine pui bec. Alea sunt doar asa sa zici ca ai LED-uri ca nu vezi nimic la cum lumineaza. Rivalizeaza cu luminile de ambient
Face vre-un bec asa ceva?
Cine e interesat sa-mi dea PM sau sa caute la bursa ANUNT cu leduri bord si plafoniera.Attached FilessigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
:I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:
Comment
-
Comment